Napisano 30 Sierpień 201311 l Mnie sie podoba nawet ten klip. Muza i koncowka z cytatem bardzo klawa.
Napisano 30 Sierpień 201311 l Maczał w tym palce Zbigniew Rybczyński więc nie dano temu szansy aby było kiepskie :) Jeżeli się temu uważnie przypatrzeć to jet w tym cholernie dużo odniesień, nawiązań, retrospekcji i skojarzeń. Wszystko mocno scalone ówczesnym syfem.
Napisano 30 Sierpień 201311 l Maczał w tym palce Zbigniew Rybczyński więc nie dano temu szansy aby było kiepskie :) Jeżeli się temu uważnie przypatrzeć to jet w tym cholernie dużo odniesień, nawiązań, retrospekcji i skojarzeń. Wszystko mocno scalone ówczesnym syfem. no faktycznie jak Rybczyński w tym palce maczal to nie moze byc kiepskie :)
Napisano 30 Sierpień 201311 l Klicek: hehe, ale logo na koncu i tak rozwala caly ten spot:) Taka wisienka na torcie.
Napisano 30 Sierpień 201311 l "EN ROUTE" to makabra. Ale to był jednak eksperyment a nie gotowiec np. dla Klienta. A facet bardziej się zapędza i eksperymentuje niż Keith Richards przed pierwszą trasa w Stanach to i zdarza się, że zgasi peta na loncie z bomby.
Napisano 30 Sierpień 201311 l Juz to widzialem ale fakt, czemu tak pozno tutaj wrzucone? :) Jakby sp. Dziadek3D powiedzial - za mało w tym cycków o wybuchów. Mi sie podoba, na making-of nie ma co liczyc niestety. Na szczescie pozycja Wałęsy nie jest tu gloryfikowana, przynajmniej tak mi si wydaje. Ale i tak caly ten odbior... patetyczny? Duzo w tym takiego cierpienia i męcześtwa, ale to tylko moje zdanie, moze zle na to patrze
Napisano 30 Sierpień 201311 l Autor z tego co sie orinetuje to robili najpierw sceny w 3d a potem jechali klatka po klatce recznie, zreszta widac pare scen ze nie zostalo przerysowanych i mocno odstaja od reszty (stylistycznie) ale nie wiem, moze jest tu ktos kto przy tym pracowal:)
Napisano 30 Sierpień 201311 l Dla mnie mistrzostwo pod względem przekazu jak i muzyki. Jezu, jeżeli ktoś z Was zna więcej takich utworów, proszę, podzielcie się na PW :-) Poza tym czytałem w komentarzach na YT, że były tam jakieś problemy związane z zapłatą za rysunki dla Rybczyńskiego. Wie ktoś o co dokładnie chodzi ?