Kramon Napisano 4 Wrzesień 2013 Napisano 4 Wrzesień 2013 Link do Behance Ogólnie będąc szczery nie podoba mi się do końca ten concept więc skończyłem go trochę wcześniej nie robiąc super ekstra detalu itp.. [ATTACH=CONFIG]91558[/ATTACH] 1
Mulholland Napisano 4 Wrzesień 2013 Napisano 4 Wrzesień 2013 Fajnie wygląda tylko się zlewa z tym ciemnym tłem.
Kramon Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Napisano 4 Wrzesień 2013 Fajnie wygląda tylko się zlewa z tym ciemnym tłem. czyja wiem czy się tak zlewa patrzyłem na 3 komputerach i się w sumie nie zlewa. Patrzyłem na zwykłym lapku (wszystko jaśniejsze) Na najnowszym macbook pro z retiną. i pytałem się kumpla który ma eizo i mówił że jest git. :D
Slim_ Napisano 4 Wrzesień 2013 Napisano 4 Wrzesień 2013 Sprawdzałem na CASIO FX-991ES i na FX-9860GII i zlewa się niestety
difo Napisano 4 Wrzesień 2013 Napisano 4 Wrzesień 2013 mnie nie trybią silniki z kadłubem ... same silniki coś w sobie mają... niby steampunkowo... ale plus za to że wymyslasz coś swojego .. bo to z projekt twój własny ? czy podpatrzone motywy.. ?
Kubajaniak Napisano 4 Wrzesień 2013 Napisano 4 Wrzesień 2013 imo jeśli to ma być transporter, to ma zdecydowanie za duże silniki z przodu. Na pierwszy rzut oka to mi wyglądało na pod racer'a z gwiezdnych wojen.
Kramon Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Napisano 4 Wrzesień 2013 mnie nie trybią silniki z kadłubem ... same silniki coś w sobie mają... niby steampunkowo... ale plus za to że wymyslasz coś swojego .. bo to z projekt twój własny ? czy podpatrzone motywy.. ? własny projekt generalnie pewno jakieś tam widziałem różne concepty i pewno jakaś tam inspiracja była ale generalnie to jechałem od zera. Prawda z tym że ten lakier z tymi silnikami ale po prostu jakoś tak stwierdziłem że to w sumie fajnie wygląda owszem nie logiczne. imo jeśli to ma być transporter, to ma zdecydowanie za duże silniki z przodu. Na pierwszy rzut oka to mi wyglądało na pod racer'a z gwiezdnych wojen. To prawda ale w sumie wiesz tak to jest jak na szybko się robi nie przemyślane
Cent Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Sprawdzałem na 3 monitorach i telefonie. 2 HP. oraz jeden Philips oraz telefon LG L9. Na HP się zlewało mimo sRGB. na Philipsie się nie zlewa (tu też sRGB) Na telefonie się zlewa delikatnie. Idąc twoim tokiem myślenia - zrobiłem śrubkę: dodam do ukończonych. Latająca wieża czołgu AMX 50 z silnikami odrzutowymi które są bez sensu do niej podłączone. Coś ten Twój Blender nie potrafi zbyt dużo. ;)
thecrev Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 U mnie się nie zlew aż tak że nic nie widać ale tło ihmo za ciemne a tak w ogóle to nawet fajny ten pojazd.
Rekomendowane odpowiedzi