Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Link do Behance

Ogólnie będąc szczery nie podoba mi się do końca ten concept więc skończyłem go trochę wcześniej nie robiąc super ekstra detalu itp..

finallrender_front_ps_by_kr4mon-d6kyek0.jpg

finallrender_back_ps_by_kr4mon-d6kyfck.jpg[ATTACH=CONFIG]91558[/ATTACH]

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
Fajnie wygląda tylko się zlewa z tym ciemnym tłem.

czyja wiem czy się tak zlewa patrzyłem na 3 komputerach i się w sumie nie zlewa. Patrzyłem na zwykłym lapku (wszystko jaśniejsze) Na najnowszym macbook pro z retiną. i pytałem się kumpla który ma eizo i mówił że jest git. :D

Napisano

Sprawdzałem na CASIO FX-991ES i na FX-9860GII i zlewa się niestety

Napisano

mnie nie trybią silniki z kadłubem ... same silniki coś w sobie mają... niby steampunkowo...

ale plus za to że wymyslasz coś swojego .. bo to z projekt twój własny ? czy podpatrzone motywy.. ?

Napisano

imo jeśli to ma być transporter, to ma zdecydowanie za duże silniki z przodu. Na pierwszy rzut oka to mi wyglądało na pod racer'a z gwiezdnych wojen.

Napisano
  • Autor
mnie nie trybią silniki z kadłubem ... same silniki coś w sobie mają... niby steampunkowo...

ale plus za to że wymyslasz coś swojego .. bo to z projekt twój własny ? czy podpatrzone motywy.. ?

własny projekt generalnie pewno jakieś tam widziałem różne concepty i pewno jakaś tam inspiracja była ale generalnie to jechałem od zera.

Prawda z tym że ten lakier z tymi silnikami ale po prostu jakoś tak stwierdziłem że to w sumie fajnie wygląda owszem nie logiczne.

imo jeśli to ma być transporter, to ma zdecydowanie za duże silniki z przodu. Na pierwszy rzut oka to mi wyglądało na pod racer'a z gwiezdnych wojen.

To prawda ale w sumie wiesz tak to jest jak na szybko się robi nie przemyślane

Napisano

Sprawdzałem na 3 monitorach i telefonie. 2 HP. oraz jeden Philips oraz telefon LG L9. Na HP się zlewało mimo sRGB. na Philipsie się nie zlewa (tu też sRGB) Na telefonie się zlewa delikatnie.

Idąc twoim tokiem myślenia - zrobiłem śrubkę: dodam do ukończonych.

Latająca wieża czołgu AMX 50 z silnikami odrzutowymi które są bez sensu do niej podłączone. Coś ten Twój Blender nie potrafi zbyt dużo. ;)

Napisano

U mnie się nie zlew aż tak że nic nie widać ale tło ihmo za ciemne a tak w ogóle to nawet fajny ten pojazd.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności