torm Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 ostatnio popełniłem coś takiego: http://beneva.pl/rozne/index.html jestem ciekaw wszelkich opinii na ten temat... :)
Muppet Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Fajne kolory! Cholernie spójnie Ci to wyszło. Między nawigacją a contentem będzie slider czy tylko statyczny obrazek? Będziesz to kodował do Joomli czy tylko do portfolio jako Layout? ;) Napisz jeszcze czy czcionka ze slidera to Lobster, czy coś innego? Jedyne co mi nie odpowiada to czcionka z tytułów artykułów (przepisów). Trochę nieczytelna, ale przede wszystkim może się na niej aliasing posypać na webkicie. ;)
makak Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Bardzo przyjemnie się prezentuje, ale trochę czcionka od tytułów nieczytelna.
torm Napisano 9 Wrzesień 2013 Autor Napisano 9 Wrzesień 2013 Muppet: jak na razie ma być to statyczny obrazek, ale nie wiadomo co władza odgórna wymyśli ;) ja z własnej inicjatywy wprowadziłbym jedynie jakieś drobne animacje warzyw na tym jednym obrazku.. .. będzie kodowane do joomli... ... logo jest zrobione lobsterem.. ... czcionka możliwe, że nie jest mega czytelna... no ale postawiłem trochę bardziej na feel niż na czytelność... możliwe, że to błąd... ale jakoś mega przypadła mi do gustu... i IMO pasuje do tematu... no i przy tej wielkości... i niewielkiej ilości tekstu (tylko tytuł) da się to mimo wszystko przeczytać
guffqa Napisano 18 Wrzesień 2013 Napisano 18 Wrzesień 2013 Moim zdaniem świetny szablon, czcionki również pasują, szczególnie w headingach... w menu przy małym rozmiarze robią się zbyt nieczytelne ale w całości pracy to jest pierda ;) tak to wszystko ładnie i poprawnie!
Rekomendowane odpowiedzi