adek Napisano 10 Wrzesień 2013 Napisano 10 Wrzesień 2013 Firma Wacom prezentuje rysiki Bamboo Stylus drugiej generacji (Bamboo Stylus solo, Bamboo Stylus duo, Bamboo Stylus alpha) oraz Bamboo Pad. Pełna treść: Wacom Bamboo Stylus drugiej generacji oraz Bamboo Pad
ttaaddeekk Napisano 10 Wrzesień 2013 Napisano 10 Wrzesień 2013 scena jak smieja sie z krajobrazow mnie totalnie polozyla :D cudo
biglebowsky Napisano 11 Wrzesień 2013 Napisano 11 Wrzesień 2013 O, czyli nie tylko ja spadłem z krzesła porażony poczuciem humor postaci z reklamy.
jaras Napisano 11 Wrzesień 2013 Napisano 11 Wrzesień 2013 oj tam oj tam, moze powiedzieli cos smiesznego np. o murzynku bambo ;)
deshu Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 Rewolucja. Od teraz możesz już machać całą łapą zamiast nacisnąć guzik na pilocie, żeby zmienić zdjęcie.
Rotomonks Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym wireless kit? W jaki sposób się tego używa, jak się ładuje, jak często i czy powoduje raka :D
Rekomendowane odpowiedzi