zbuffer Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Witam ponownie! Zamieszczam moją kolejną starą prackę. Przedstawia ona Trytona czyli jeden z księżyców Neptuna. Nie będziecie się mogli przynajmniej do realizmu zbyt mocno czepiać bo nikt nie wie jak to wygląda na prawdę ;) A tak poważnie, przypatrzyłem się tej pracce dzisiaj i postanowiłem poprawić te spray'e bo nie wyglądają raczej zbyt dobrze, ale jak mi się załadowało i zobaczyłem jak zamotałem ten krajobraz to mi się odniechciało no i takie zostały....więc komentujcie wszystko oprócz tych gejzerów ;) Czekam na opinie. Pozdrawiam P.S. Niedługo pojawią się moje nowe prace. Ale to trochę potrwa bo sam rendering jednej z nich trwa ok. 36h :(
KJ13 Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 tło nawet by mogło byc ale mnie nie pasuje coś te swiatlo czy co to jest w lewym gornym rogu no i cos powierzchnia tego księzyca jest jakoś malo ciekawa
Vorek Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 No, sporo pracy jeszcze przed Tobą...ta mgła do wywalenia, textura gruntu też nie bardzo, oswietlenie też. A co to za niebie ska kula w tle ? ;) A tak wogóle to co to za sceny które się renderują 36h o_O ? pozdro
rowr Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 hehe gejzer na ksiezycu dobre co do pracki to raczej mocno przecietna czekamy na te 36h
kubi Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 to bardziej zabawa niz pracka, nic ciekawego, weź sie chlopie postaraj !!! :)
zbuffer Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 Ciekawe dlaczego odnoszę wrażenie że wszyscy mnie bardziej opieprzają niż innych....;) Przede wszystkim czy ta niebieska kula to przypadkiem nie Neptun?! ;> Przyznaję że ta praca mi też się nie podoba ale coś trzeba wrzucić żeby się było na kim wyżywać ;) Te 36h to połączenie jeziora(reflect/refract) z mgłą wolumetryczną i motion blurem (30 pass)...;] Pozdro
Vorek Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 nie lepiej zrobić mblura w photoshopie niz czekac 36 h na render ?
zbuffer Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 Przyznam się że nie próbowałem nigdy robić mblura w photoshopie, ale w tym wypadku i tak sie nie da. Jest to spowodowane tym, że w scence zastosowałem emitery cząstek których materiał jest animowany.
BigBird Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Hmm ! cos za bardzo czarno biala ! troche zycia w nia daj bo nudna jest !
Rekomendowane odpowiedzi