Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 12k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mnie się podoba :)

Napisano

Pomysł jak dla mnie super, znany jest już od dawna :)

W stanach widziałem że mają takie znaki drogowe malowane w ten sposób. Tutaj znalazłem zdjęcie dziur w asfalcie 1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360&quality=80

Napisano

Zdjęcia Rosjan są mega!!! Ciekaw jestem jak wygląda kwestia wchodzenia na wysokości, jak udaje im się wchodzić na poszczególne dachy i kwestia planowania ...

Napisano

rosjanie wymiatają w zdjęciach z dziewczynami. prawdę mówiąc. Jako jedyni eksperymentują no i uwielbiam ich post pro. Co do tej wrzuty.. zdjęcia nic specialnego.. pozatym że ta grupka jest szalona i wbija się na nielegalu w powalone lokacje. przez co robią zdjęcia z miejsc. wcześniej nie sfotografowanych.

No a to jest dobry przykład :) dlaczego ich lubie :D

Napisano

To co podałeś akurat się udało, ale czytałem, że jest masa śmierci w Rosji, bo ktoś spadł robiąc sobie takie video na wysokościach...

umowa kupna sprzedaży samochodu.

Ogólnie to Rosja jest przodownikiem jeśli chodzi o podobne filmiki w necie + ich wypadki samochodowe, które zalewają cały internet.

Edytowane przez heran

Napisano

Było chyba o nich głośno kiedyś :) Zdjęcia świetne

Napisano
rosjanie wymiatają w zdjęciach z dziewczynami. prawdę mówiąc. Jako jedyni eksperymentują no i uwielbiam ich post pro. Co do tej wrzuty.. zdjęcia nic specialnego.. pozatym że ta grupka jest szalona i wbija się na nielegalu w powalone lokacje. przez co robią zdjęcia z miejsc. wcześniej nie sfotografowanych.

No a to jest dobry przykład :) dlaczego ich lubie :D

Takich właśnie nie szanuję- raz że wcale nie wspinają się, tylko wchodzą na górę, ryzykują trochę żeby powisieć na rękach albo co gorsza bawią się jak z tą dziewczyną.. niedawno 'człowiek pająk' z Chin właśnie spadł po takim wyczynie., jest nawet nagranie z tego

szanuję za to osoby które się wspinają po budynkach, robią to z głową i mają odpowiednie umiejętności, wytrzymałość itp itd.

jest wielu prosów takiej zabawy,

tu link do amatora:) :

a pro..:

https://www.youtube.com/watch?v=nNGBxXN7QC0

Edytowane przez mitic

Napisano

Zdjęcia super ale jednocześnie trochę przerażające. Mimo wszystko na krawędzi bloku bym nie stanął. Co najwyżej popatrzył z krawędzi w dół. Wystarczy że patrzę i mi się słabo robi.