biszkopte Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 Witam. Link do świetnych zdjęć architektury i nie tylko. Tak to Rosjanie :) http://dedmaxopka.livejournal.com/71558.html
Egahen Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Chwilami dziwne, ale ogólnie bardzo fajna wrzuta:)
karol90 Napisano 17 Kwiecień 2014 Napisano 17 Kwiecień 2014 Mnie również ! Naprawde dawno nie widziałem czegoś tak oryginalnego
kubaczek Napisano 20 Styczeń 2017 Napisano 20 Styczeń 2017 (edytowane) Mega ciekawe :) Edytowane 6 Luty 2017 przez kubaczek
mandaryn87 Napisano 1 Luty 2017 Napisano 1 Luty 2017 Pomysł jak dla mnie super, znany jest już od dawna :) W stanach widziałem że mają takie znaki drogowe malowane w ten sposób. Tutaj znalazłem zdjęcie dziur w asfalcie
RAFA Napisano 12 Maj 2017 Napisano 12 Maj 2017 Zdjęcia Rosjan są mega!!! Ciekaw jestem jak wygląda kwestia wchodzenia na wysokości, jak udaje im się wchodzić na poszczególne dachy i kwestia planowania ...
Maciek Jutrzenka Napisano 12 Maj 2017 Napisano 12 Maj 2017 rosjanie wymiatają w zdjęciach z dziewczynami. prawdę mówiąc. Jako jedyni eksperymentują no i uwielbiam ich post pro. Co do tej wrzuty.. zdjęcia nic specialnego.. pozatym że ta grupka jest szalona i wbija się na nielegalu w powalone lokacje. przez co robią zdjęcia z miejsc. wcześniej nie sfotografowanych. No a to jest dobry przykład :) dlaczego ich lubie :D
heran Napisano 19 Maj 2017 Napisano 19 Maj 2017 (edytowane) To co podałeś akurat się udało, ale czytałem, że jest masa śmierci w Rosji, bo ktoś spadł robiąc sobie takie video na wysokościach... umowa kupna sprzedaży samochodu. Ogólnie to Rosja jest przodownikiem jeśli chodzi o podobne filmiki w necie + ich wypadki samochodowe, które zalewają cały internet. Edytowane 20 Listopad 2017 przez heran
Gość AdamQ1 Napisano 15 Grudzień 2017 Napisano 15 Grudzień 2017 Było chyba o nich głośno kiedyś :) Zdjęcia świetne
mitic Napisano 19 Grudzień 2017 Napisano 19 Grudzień 2017 (edytowane) rosjanie wymiatają w zdjęciach z dziewczynami. prawdę mówiąc. Jako jedyni eksperymentują no i uwielbiam ich post pro. Co do tej wrzuty.. zdjęcia nic specialnego.. pozatym że ta grupka jest szalona i wbija się na nielegalu w powalone lokacje. przez co robią zdjęcia z miejsc. wcześniej nie sfotografowanych. No a to jest dobry przykład :) dlaczego ich lubie :D Takich właśnie nie szanuję- raz że wcale nie wspinają się, tylko wchodzą na górę, ryzykują trochę żeby powisieć na rękach albo co gorsza bawią się jak z tą dziewczyną.. niedawno 'człowiek pająk' z Chin właśnie spadł po takim wyczynie., jest nawet nagranie z tego szanuję za to osoby które się wspinają po budynkach, robią to z głową i mają odpowiednie umiejętności, wytrzymałość itp itd. jest wielu prosów takiej zabawy, tu link do amatora:) : a pro..: https://www.youtube.com/watch?v=nNGBxXN7QC0 Edytowane 19 Grudzień 2017 przez mitic
Maxifaxi Napisano 24 Styczeń 2018 Napisano 24 Styczeń 2018 Zdjęcia super ale jednocześnie trochę przerażające. Mimo wszystko na krawędzi bloku bym nie stanął. Co najwyżej popatrzył z krawędzi w dół. Wystarczy że patrzę i mi się słabo robi.
Rekomendowane odpowiedzi