adek Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 Serwis Wired wraz z FXGuide przygotowali trzyminutowy materiał wideo poświęcony aspektom związanym z tworzeniem smoków do serialu "Gra o Tron". Pełna treść: O tworzeniu smoków do Gry o Tron
makak Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 Aaa to właśnie stąd nazwa studia była mi znajoma ;) Widziałem wątek na CGTalku właśnie o tym jak Pixomondo zalega z $$ za pracę.
Gość e=mc^2 Napisano 15 Wrzesień 2013 Napisano 15 Wrzesień 2013 (edytowane) masakra, nie mam pojęcia jak tak można robić, przecież to jest zwykła kradzież jak nie powstaną jakieś związki, cokolwiek co będzie wymuszało przestrzeganie prawa i zwykłego poszanowania ludzi i ich pracy to nie wróżę niczego dobrego vfx-om w dużych filmach http://thevfxwatchers.com/listings/pixomondoberlin/ czyli jednak można zrobić stronę opisującą warunki pracy/płacy itp. itd. ;) może by się pokusić o coś podobnego z game devem;) Edytowane 15 Wrzesień 2013 przez e=mc^2
le_chu Napisano 15 Wrzesień 2013 Napisano 15 Wrzesień 2013 Pixomondo to prywatna firma więc co mają do tego jakieś związki zawodowe? Potrzebne jest normalne prawo gdzie nie trzeba bujać się po kilka miesięcy z prawnikami by ściągnąć z dłużnika pieniądze.
Rekomendowane odpowiedzi