Napisano 12 Wrzesień 201311 l Serwis Wired wraz z FXGuide przygotowali trzyminutowy materiał wideo poświęcony aspektom związanym z tworzeniem smoków do serialu "Gra o Tron". Pełna treść: O tworzeniu smoków do Gry o Tron
Napisano 13 Wrzesień 201311 l Aaa to właśnie stąd nazwa studia była mi znajoma ;) Widziałem wątek na CGTalku właśnie o tym jak Pixomondo zalega z $$ za pracę.
Napisano 15 Wrzesień 201311 l masakra, nie mam pojęcia jak tak można robić, przecież to jest zwykła kradzież jak nie powstaną jakieś związki, cokolwiek co będzie wymuszało przestrzeganie prawa i zwykłego poszanowania ludzi i ich pracy to nie wróżę niczego dobrego vfx-om w dużych filmach http://thevfxwatchers.com/listings/pixomondoberlin/ czyli jednak można zrobić stronę opisującą warunki pracy/płacy itp. itd. ;) może by się pokusić o coś podobnego z game devem;) Edytowane 15 Wrzesień 201311 l przez e=mc^2
Napisano 15 Wrzesień 201311 l Pixomondo to prywatna firma więc co mają do tego jakieś związki zawodowe? Potrzebne jest normalne prawo gdzie nie trzeba bujać się po kilka miesięcy z prawnikami by ściągnąć z dłużnika pieniądze.