Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Chciałabym pokazać moją pracę konkursową. Konkurs organizowany był przez It’s Art & Trojan Horse was a Unicorn. Temat brzmiał: "A Song of Ice and Fire Challenge". Udało mi się dojść do półfinału i dzięki temu praca będzie zaprezentowana na festiwalu w Portugalii. Mam nadzieję, że spodoba się Wam klimat jaki stworzyłam :)

pnOFZQ1.jpg

Edytowane przez asior

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dziękuję bardzo :)

Był to mój pierwszy konkurs, wiec tym bardziej się cieszę z tego, że udało mi się znaleźć wsród półfinalistów :)

Napisano

Mam mieszane uczucia odnośnie pracy. Podoba mi się paleta barwna, ale pracę słabo się czyta. Nie wiadomo na czym skupić wzrok, co wynika z mnogości i rozproszenia epickich symboli. Poza tym wydaje mi się że wysokość horyzontów dla pierwszego i dalszych planów różni się, co zaburza odbiór pracy. Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarz :) Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Chyba najbardziej jestem zła własnie z powodu tego, że kompozycja wymknęła mi sie spod kontroli. Myślę, że to wina braku czasu i zmęczonego oka ;) ponieważ praca powstawała pomiędzy projektami dla klienta. Pracuję jako freelancer, zawsze jest dużo projektów na wczoraj, więc zrobienie czegoś dodatkowego jest trochę trudne ;) Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się zrobić jakaś pracę tak, żeby było w niej widać większe zdecydowanie kompozycyjne. Pozdrawiam :)

Napisano
nie wiem jak to się znalazło na froncie,

były gorsze prace na froncie kalberos ;) mody żadko zaglądają do wątków a jak wrzucisz finished to jakoś im łatwiej niz przekopywać sie przez dyskusje

Dla mnie ta graficzka wygląda jak wyciągnieta z gry typu HOPA za którymi osobiscie nie przepadam.

Zwracaj większą uwage na perspektywe i światłocien bo każdy obiekt wygląda jak wklejony z innego obrazka(fotomontaż podmalowany?)

powodzenia przy dalszych zmaganiach.

Napisano

Kalberos - może, dlatego, że jest b. dobra ?

Na początku miałem podobną opinię do Lucka, coś mi w pracy mocno nie grało. Jednak im dłużej patrzyłem na nią tym to uczucie malało, a teraz wszystko wydaje mi się ok. Myślę, że perspektywę ciężko się czyta na pierwszy rzut oka i umysłowi trochę zajmuje przyzwyczajenie się do niej. Można to potraktować jako wadę. Tak czy siak praca b. dobra, zasłużony front.

Napisano

graficzka jak z HOPA z tym że błędy w oświetleniu , dwa horyzonty i color dodge psują trochę odbiór.