asior Napisano 16 Wrzesień 2013 Napisano 16 Wrzesień 2013 (edytowane) Witam! Chciałabym pokazać moją pracę konkursową. Konkurs organizowany był przez It’s Art & Trojan Horse was a Unicorn. Temat brzmiał: "A Song of Ice and Fire Challenge". Udało mi się dojść do półfinału i dzięki temu praca będzie zaprezentowana na festiwalu w Portugalii. Mam nadzieję, że spodoba się Wam klimat jaki stworzyłam :) Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez asior
SammaeL Napisano 18 Wrzesień 2013 Napisano 18 Wrzesień 2013 Gratuluje udanej pracy :) asior się napracował :P
asior Napisano 19 Wrzesień 2013 Autor Napisano 19 Wrzesień 2013 Dziękuję bardzo :) Był to mój pierwszy konkurs, wiec tym bardziej się cieszę z tego, że udało mi się znaleźć wsród półfinalistów :)
Lucek Napisano 24 Wrzesień 2013 Napisano 24 Wrzesień 2013 Mam mieszane uczucia odnośnie pracy. Podoba mi się paleta barwna, ale pracę słabo się czyta. Nie wiadomo na czym skupić wzrok, co wynika z mnogości i rozproszenia epickich symboli. Poza tym wydaje mi się że wysokość horyzontów dla pierwszego i dalszych planów różni się, co zaburza odbiór pracy. Pozdrawiam!
asior Napisano 24 Wrzesień 2013 Autor Napisano 24 Wrzesień 2013 Dzięki za komentarz :) Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Chyba najbardziej jestem zła własnie z powodu tego, że kompozycja wymknęła mi sie spod kontroli. Myślę, że to wina braku czasu i zmęczonego oka ;) ponieważ praca powstawała pomiędzy projektami dla klienta. Pracuję jako freelancer, zawsze jest dużo projektów na wczoraj, więc zrobienie czegoś dodatkowego jest trochę trudne ;) Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się zrobić jakaś pracę tak, żeby było w niej widać większe zdecydowanie kompozycyjne. Pozdrawiam :)
Kalberos Napisano 24 Wrzesień 2013 Napisano 24 Wrzesień 2013 nie wiem jak to się znalazło na froncie, wyżej powiedziane co jest nie tak. Pozdro
Coyote Napisano 24 Wrzesień 2013 Napisano 24 Wrzesień 2013 nie wiem jak to się znalazło na froncie, były gorsze prace na froncie kalberos ;) mody żadko zaglądają do wątków a jak wrzucisz finished to jakoś im łatwiej niz przekopywać sie przez dyskusje Dla mnie ta graficzka wygląda jak wyciągnieta z gry typu HOPA za którymi osobiscie nie przepadam. Zwracaj większą uwage na perspektywe i światłocien bo każdy obiekt wygląda jak wklejony z innego obrazka(fotomontaż podmalowany?) powodzenia przy dalszych zmaganiach.
imprecis Napisano 25 Wrzesień 2013 Napisano 25 Wrzesień 2013 Kalberos - może, dlatego, że jest b. dobra ? Na początku miałem podobną opinię do Lucka, coś mi w pracy mocno nie grało. Jednak im dłużej patrzyłem na nią tym to uczucie malało, a teraz wszystko wydaje mi się ok. Myślę, że perspektywę ciężko się czyta na pierwszy rzut oka i umysłowi trochę zajmuje przyzwyczajenie się do niej. Można to potraktować jako wadę. Tak czy siak praca b. dobra, zasłużony front.
grass Napisano 25 Wrzesień 2013 Napisano 25 Wrzesień 2013 graficzka jak z HOPA z tym że błędy w oświetleniu , dwa horyzonty i color dodge psują trochę odbiór.
Rekomendowane odpowiedzi