Berger Napisano 20 Wrzesień 2013 Napisano 20 Wrzesień 2013 (edytowane) Witam, Jeśli mamy (a mamy napewno :P) samolotowych zapaleńców na max3d i nie słyszeli o czymś takim jak War Thunder - zapraszam do gry wieczorami lub na weekendach. WT jest to gra f2p w fazie open beta (gotowiec wychodzi chyba końcem września) kilku osobom tutaj bardzo się spodobała i czasem sobie latamy :P Jeśli byłoby trochę osób można się zrzucić po te 5 zł i machnąć klanik (szwadron jest do 4 osób) :) Na zachętę wrzucam ode mnie screena z obrony Anglii, na drugim planie FF i dalej NV na prawo :P : Jeśli ktoś szuka szczegółów to wrzucam link do oficjalnej stronki: warthunder.com :) Polecam i zapraszam :P Pozdrawiam Edytowane 20 Wrzesień 2013 przez Berger
bartolomeo Napisano 21 Wrzesień 2013 Napisano 21 Wrzesień 2013 Ja trochę pograłem. Fajnie się lata, ale jakoś nie mam ostatnio ani czasu ani chęci. Jakby co to nick w grze Samantha_Fox .
SUPER_OkO Napisano 21 Wrzesień 2013 Napisano 21 Wrzesień 2013 Witam. Jeżeli szukacie kompana, to znajdziecie mnie pod nickiem: Super_oko, chętnie polatam w grupie.
Berger Napisano 4 Październik 2013 Autor Napisano 4 Październik 2013 (edytowane) Już przed końcem 2013 roku do WT zawitają czołgi, może forumowych czołgistów to zainteresuje jako alternatywa dla WG ;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=foTmS4omfoE Pozdrawiam Edytowane 4 Październik 2013 przez Berger
Berger Napisano 17 Styczeń 2014 Autor Napisano 17 Styczeń 2014 Dla fanów rosyjskich czołgów nagranie z WT Ground Forces: ruskie 150 mm :P
Shogun 3D Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 No i tym się rożni symulator od WOTa, że poprawki na celownik nanosisz sam, a nie, gdzie celujesz tam (zapewne) trafisz, jak w WOTcie. Ten KW2 musiał wycelować z metr ponad wieżyczką celu, by trafić.
Rekomendowane odpowiedzi