Napisano 20 Wrzesień 201311 l Witam, Jeśli mamy (a mamy napewno :P) samolotowych zapaleńców na max3d i nie słyszeli o czymś takim jak War Thunder - zapraszam do gry wieczorami lub na weekendach. WT jest to gra f2p w fazie open beta (gotowiec wychodzi chyba końcem września) kilku osobom tutaj bardzo się spodobała i czasem sobie latamy :P Jeśli byłoby trochę osób można się zrzucić po te 5 zł i machnąć klanik (szwadron jest do 4 osób) :) Na zachętę wrzucam ode mnie screena z obrony Anglii, na drugim planie FF i dalej NV na prawo :P : Jeśli ktoś szuka szczegółów to wrzucam link do oficjalnej stronki: warthunder.com :) Polecam i zapraszam :P Pozdrawiam Edytowane 20 Wrzesień 201311 l przez Berger
Napisano 21 Wrzesień 201311 l Ja trochę pograłem. Fajnie się lata, ale jakoś nie mam ostatnio ani czasu ani chęci. Jakby co to nick w grze Samantha_Fox .
Napisano 21 Wrzesień 201311 l Witam. Jeżeli szukacie kompana, to znajdziecie mnie pod nickiem: Super_oko, chętnie polatam w grupie.
Napisano 4 Październik 201311 l Autor Już przed końcem 2013 roku do WT zawitają czołgi, może forumowych czołgistów to zainteresuje jako alternatywa dla WG ;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=foTmS4omfoE Pozdrawiam Edytowane 4 Październik 201311 l przez Berger
Napisano 17 Styczeń 201411 l Autor Dla fanów rosyjskich czołgów nagranie z WT Ground Forces: ruskie 150 mm :P
Napisano 22 Styczeń 201411 l No i tym się rożni symulator od WOTa, że poprawki na celownik nanosisz sam, a nie, gdzie celujesz tam (zapewne) trafisz, jak w WOTcie. Ten KW2 musiał wycelować z metr ponad wieżyczką celu, by trafić.