Napisano 21 Wrzesień 201311 l Witam wszystkich, Znalazłem wolny wieczór na parę poprawek (głównie opony) i chciałbym przedstawić Wam efekt końcowy. Projekt prywatny,robiony po godzinach. Mam jeszcze w planach inne ujęcia, ale to dopiero jak będę narzekał na zbyt dużo wolnego czasu. Mam nadzieję,że przypadnie Wam do gustu :) max+vray+ps Edytowane 22 Wrzesień 201311 l przez nigrum
Napisano 22 Wrzesień 201311 l Detale i materiały dla mnie bomba, świetna robota ;) Szkoda tylko tych szumów, które widać na tle, mogłeś to rozmyć w ps i byloby gites ;D
Napisano 23 Wrzesień 201311 l Autor Dzięki. Co do detalu, to na początku pracy postanowiłem sobie,że postaram się zrobić każdy widoczny element, bez uproszczania,itd. Taki mały pedantyczny masochizm ;)
Napisano 23 Wrzesień 201311 l @nigrum świetne podejście ;) też tak mam, detale zawsze dają wielki efekt :D
Napisano 23 Wrzesień 201311 l Autor @Tamyl91 Odpryski są malowane, dało mi to większą swobodę (i więcej zabawy :)).
Napisano 23 Wrzesień 201311 l Świetna robota. Jeszcze chciałoby się zobaczyć go w ruchu :D Edytowane 23 Wrzesień 201311 l przez zagloowka
Napisano 24 Wrzesień 201311 l Autor Dzięki za pozytywne komentarze :) @zagloowka, prawdę mówiąc animacja jest w planach.. ;) @maciek.m, ha! miło mi to słyszeć Pozdro
Napisano 25 Wrzesień 201311 l Autor Panowie, dzięki za fronta jest mi niezmiernie miło! :) Jako ciekawostke mogę powiedzieć, że Bentley Birkin to najdroższy brytyjski samochód sprzedany na aukcji. W 2012 został zlicytowany za ponad 5mln £.. (koło 25mln zł)
Napisano 25 Wrzesień 201311 l Materiał opon MIAŻDŻY! W życiu nie widziałem czegoś takiego. Gratulacje za fronta :)
Napisano 26 Wrzesień 201311 l Detale miażdżą, opony mnie zbiły z nóg :) Hmm, co do lakieru to trochę za ładnie wygląda przy tych otarciach, jakby ktoś świeżo pomalował, dodałbym trochę rdzy i brudu, ale to już kosmetyka :) Reszta materiałów cudo :)
Napisano 26 Wrzesień 201311 l Materiały (szczególnie opon) i detal genialne. Gratuluje świetnej pracy!
Napisano 28 Wrzesień 201311 l dobra robota, 2 wizka oponka , materiał na niej czad ! , i 4 wizka dobra farba :) i brudek na oponie, chyba podpytam o patent bo robie teraz hot roda i zależy mi na dobtym materiale opon ...