Pionier Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Do rzeczy. Kolega poprosil mnie abym zrobil nowy layout dla portalu ktory prowadzi. Wczoraj wystartowalem z praca i dzis jestem na etapie jaki widac. Dokoncze gore i obszar "ostatnie wiadomosci". Jak Wam sie widzi, gdzie sa bledy itp. aha, musze dodac cos na gorze po prawej i zrobic cos ze zdjeciem do felietonu bo nie bardzo pasi. Jak Wam sie podoba/co zmienic itd stara wersja: http://www.befree.of.pl moja propozycja :
chveti Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 widzę że nikt pomóc nie chce , wszystko się bardzo ładnie prezentuje, napiszę tylko minusy , własciwie o to chyba Ci chodzi: (bardzo)Ładnie wygląda baner ale nijak się ma gość w wielkimi virtualnimi goglami a'la future man do uśmiechniętych, kolorowych, szczęśliwych ludzi nie podobają mi się ikonki ">" przy napisach może zmień to na jakąś strzałkę ładną i ostatni minus , tam gdzie 'felieton' jest dość pusto , jedynie szara ramka z napisem na białym tle i zdjątkiem Ale portal robi miłe wrażenie ;) keep work'n...
Pionier Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Napisano 16 Wrzesień 2004 jak teraz? te zdjecia tam na dole beda oczywiscie adekwatne do tresci obok.
mCh Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 Podkreślenia tych napisów trochę kłują w oczy... Górny lewy róg jest strasznie pusty względem reszty. To są wady, zalet wymieniać mi się nie chce :) Strasznie fajne.
Arnet Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 no wiec.. ja tu widze niezly burdel :P a tak na serio... graficznie dla oka swietnie to wyglada.. natomiast dopoki nie powiesz do czego ten portal to nie widze tutaj sensu kombinowania... chodzi mi o to aby layout dopasowac do tresci... to co kcesz przekazac ludziom musi im byc podane logicznie i na tacy... wtedy dopiero dopasujesz rozmieszczenie, wielkosc i kolorystyke elmentow. np. to tak jakbys kcial super bajerncki zegar we flashu umiescic w portalu o słoniach... pasowac moze i bedzie... ale na ch*y to ludziom?... tylko odciaga uwage. wiec polecam wieksza kooperacje z autorem strony.... on od tresci, Ty od layoutu... wystarczy tylko scalic umysly i do dziela :)
Pionier Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 Strona ma byc w zalozeniu dla osob w wieku 15-25 lat. Glowna tematyka witryny maja byc "nowe technologie" (gier komputerowych, nowego sprzetu, oprogramowania itp). Wszelkie artykuly czy felietony rowniez beda na ten temat. Imo, chyba sie taka kompozycja nadaje?. Nad górnym lewym rogiem pracuje. Wlasciwie to jeszcze pare detali i koniec (chyba :/ ). Salvator, chyba mi nie sugerujesz ze kopiuje czyjąś WWW?. Na stronie tpsy to bylem 2 lata temu jak modem mialem. Pozdrawiam thx za odpowiedzi.
chveti Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 ahhh...Pionierq :) małe kosmetyczne poprawki może? (cieniowanie) guziki "więcej" są troche zbyt banalne .... MAJ PROPO (widałt batons)
kozioo Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 khym. Mam nadzieje ze Pionier nie zasugeruje sie tymi "poprawkami".
chveti Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 khym. Mam nadzieje ze Pionier nie zasugeruje sie tymi "poprawkami". aż tak tragicznie?
kozioo Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 Strona traci na przejrzystości, a to cieniowane menu do niczego nie pasuje.
Pionier Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Napisano 18 Wrzesień 2004 W sumie to chyba koniec jak na razie: jak to wyglada?
chveti Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 Ładnie ale dalej mnie te guziczki "więcej" gnębią zbyt wielkim banałem
chveti Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 eeee...nadać im może chociaż jakąś głębię? ale to tylko zdanie małego nic nie znaczącego ludzika :P
Rekomendowane odpowiedzi