Christian Noir Stein Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Ejo Dawno nic nie dawałem - w więksozści potworny brak czasu :( No nic, jest to postać do gry Might & Magic Tribute - obecnie bawiłem się tylko 4h nad całością więc jeszcze wiele do poprawek w samej głowie (uszy - dodanie brody) później korpus + akcesoria. W grze postać zapewne będzie bez mimiki - ale do portfolio i dla siebie zrobię też druga wersję. Oto najnowsze screeny:
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 narazie nic nie mozna powiedziec oprocz powodzenia na przyszlosc :) narazie jest dobrze.
Baton Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Jakto nie mozna powiedziec, mi tam sie juz podoba :) Ma ciekawe rysy twarzy, takie marynarskie ;p
Predator Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Model pierwsza klasa jak narazie .. czkeam na updaty.
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 bardzo ładny modelik i fajna mimika, powodzenia w dalszej pracy :)
Hindus Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 a pokaz model z meshsmooth na 2 - nierenderuj tylko pokaż sam model bez siatki :D
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Fajniusi!! Mi sie podoba.. Gratuluję!!!! :) hindus - to leci do gry.. on z założenia nie będzie meshsmootjowany jak mniemam.. :|
Christian Noir Stein Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 Thx za dobre słowa. hindusxxx - M@Ti ma rację ta postać nie będzie MS'owana, zresztą siatka jak widać do MS nie jest nawet przystosowana bo nie takie były odgórne założenia :)
Hindus Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 no to co z tego ze to leci do gry :D dawaj ms
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Dżizus...... przecież ta siatka nie andaje się pod MS to co On ma CI pokazać?? Taki urok modelu lo poly... :/
Salvator Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 fajny modelik, te pierwsze próby morph targetów jednak troszkę kuleją, pomęcz się jeszcze troszkę, szkoda ładnego modelu. hindus - lo poly to nie subvision modelling i nie ma tam miejsca na jakieś smoothy (tzw. ms w maxie)
Christian Noir Stein Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 Salv - targety jeszcze prawie nietykane :) Na pewno nad nimi jeszcze popracuję - na razie jednak nie mam czasu na ruszenie chociaż troszkę tej pracy :( Może trochę w nocy uda sie dorobić.
Por@szek Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Tia, tylko jezyk zrob co bedziesz mogl go wytknac;)Joke. Daj mu pare wiecej poly na brode. Tak z jedna linie edge'a. Chyba ze smothem zalatwisz, ale moze byc ciezko. Aha no i dorzuc refera to bedzie lepiej porownac.
Rekomendowane odpowiedzi