little-ninja Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 acidboyXL- no wlasnie mialem wczesniej troche jasniejsza i wydawala mi sie za mdla jeszcze sobie pokukam, dzx batou - jep troszke tak wyszlo ...pewnie jeszcze przez te poryte biale tlo ale bez tego nie przykola by uwagi ..dopiero sie szkole ... pierwsze koty za ploty :D imaginner - chodzi ci o te krechy na kotach ?? czy te biale w tle ? (a tak poza tym piescisz moje uszy heh) m@ti- wlasnie chcialem go takiego zeby czarnego troche przypominal ;)(ale sprawdze jak bedzie sie mial po kuracji rozjasniajacej heh) leru - dzx dzudzu - wrociles ;) poz aaa bym zapomnial to projekciki do loga zespolu ...nazywaja sie "ripakt", jeszcze rozmyslam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 little ninja próbowałeś obdarzyc ich oczami? (bo wydaje mi się że są raczej straszni przez te czarne dziury,a może mi sie wydaje) rozluźniłbym trochę atmosferę jest trochę schizofrenicznie(a może tak ma być) kolorki git tło jest jak dla mnie zupełnie nie trafione,kojarzy mi sie z pasami dla pieszych,może od prawej jakiś kolor wesoły przechodzący w te szarości zrobisz jak uważasz i tak będzie git:) ja bym dodał jeszcze dym wydostający się z nosa gościa ze szlugiem,który wyglądałby jak dym z dyszy startującego wahadłowca;)he he logo spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 pieczec jest super nic dodac nic ujac :) ... Napis rowniez powiem Ci ze nie mialem na niego zadnego konceptu ... ale wyglada fajnie :) chcialbym to tylko teraz zobaczyc juz na okladce ... bo teraz Ciezko powiedziec, wiem ze logo bedzie zawsze takie samo na kazdej okladce :) ale jakos musial bym to ujzec na okladce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 ja to sie tam moze za bardzo nie znam na andergrandowych produkcjach ale wydaje mi sie ze korekty typu "o ton ciemniej" nie mają sensu, bo i tak w druku inaczej wyjdzie... no chyba ze chopaki planuja offset z probami i te sprawy... a co do logo - to jak na razie za skomplikowane imho - jeszcze troche to druga okladke zrobisz :P to nizej nadawaloby sie na naklejke na plyte pozdro szejset (lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 kru masz racje wciagnalem sie w te zabawy heh no i kolejny updejcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 sama okladka jako okladka misie nie podoba ale logo jest genialne! jakbys dal samo takie logo wycentrowane na okladce byloby duzo lepiej. oczywiscie mowie o gebie jako logo nie o tych chaotycznych bazgrolach obok :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 hmm powiem ci szeryf ze czuje o co ci chodzi, ale wlasnie taki malolata podrzsucil mi plyte w tym stylu jak mowisz czarnobilala z logiem na srodku...moze troche odmiany by sie przydalo?(a zreszta chlopaki mieli r/zyczenie zeby bylo kolorowo, no to jest ;)) heh a moze inaczej to slonko wycentrowane z logiem na dole w pasku hehe moze na 2 plyte... poz ps no nie zauwazylem tej linijki na koncu..to znaczy ze mamy takie samo poczucie ...powiedzmy ;] ... no to teraz spotkac sie to nasze przeznaczenie heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 no i wykrakales batou przyszly poprawki ..bez czapki i okularow ...hehe ...wyjasnilem tlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 o to mi chodzilo, dla mnie okladka juz jest git, logo tez dziala na wyobraznie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 jescze tylko zeby to ogrodzenie u dolu tak sie nie urywalo w dziwnym miejscu i wlosy z lewej strony sie nie ucinaly:>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 fajne jest, szkoda tylko ze do hiphopowej okladki... jezu to jest takie dno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 jakbys poznal prawdziwy hh to bys tak nie mowil... ale to nie miejsce na takie spory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 cmx - ma racje, zreszta w kazdej muzyce mozna odnalezc cos dla siebie trzeba tylko odpowiednio sluchac...nienawidze bezmyslnej glupoty podpozadkowania sie jednemu stylowi...to jest najszybsza droga do "gluchoty"(jesli chodzi o muze ;)) oki a teraz updejcik co powiecie o tym ??? mysle ze dalem wiekszy oddech przez zmiane tla no i co z uklade u gory czy na dole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 pierwsze wrazenie lepiej na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 tez tak mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 rowniez tak mysle , ale chyba zapomniales o kazakim logu co ? :) , uwazam rowniez ze napis (nazwa zespolu) powinna byc bardziej czytelna. nie lepiej by bylol tak ?: (mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ?) nie wiem czy slusznie czy nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 ani jedno ani drugie; logo w lewym dolnym rogu a napis na górze; oczywiście w takim wypadku symol trzeba by jakoś wydobyć przed obrazek, tylko sam nie wiem jak :) moze kolorem? :) no i te chmurki, dałeś wiecej oddechu ale oko ucieka z okładki, w poprzedniej wersji droga ucieczki była zamknięta. yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 A mi się 2 bardziej podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 klicek dzx za pomysl bardzo mi sie spodobal wiec go gwiznalem heh przykro mi ale gora zarzyczyla sobie napis na dole i na gorze drukowanymi no i korekte z rozjasnieniem skory i szczerby w zebach, no i zgadzaja sie z dzudzu co do tla ale ja wciaz nie jestem przekonany stad 2 wersje ;) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 w kazdym razie nawet pro sklady rzadko maja tak ladna okladke. czysty hardcore:>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 :) jeśli musisz gnieść ten rysunek między tymi 2-ma czarnymi bloczkami to już wolę pierwszą wersję; oko nie ucieknie, bo czarny bloczek zamyka drogę ucieczki a w tym ścisku obrazek aż krzyczy o przestrzeń; no i nie rozjaśniaj skóry, gubisz przez to w pewien sposób wrażenie bliższych i dalszych planów; z jaśniejszą skórą wszystko jest zbite :( trochę nie czaję tej konwencji imadła z tymi czarnymi bloczkami, ale ogólnie jest lux. yo ps.chodzilo mi raczej o coś takiego, tylko logo trza by było jakoś pokolorować albo cuś, by wyszlo nieco do przodu, no i może coś z nazwą zespołu ... sam nie wiem co, ale żeby nie ściskać tak obrazka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 co do rozjasnienia lapy to polecenie z gory(;/) ja wiem ze troche to przeladowane ... no ale coz tak wyszlo twoja wersja dzudzu tez bedzie brana pod uwage zobaczymy co chlopaki postanowia cmx dzx poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 A gdzie zniknęło logo?? :o NINJO przywołuję CIę do porządku :P LOL Wstaw to logo, bo nie kupię płyty!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Nindza super te dwie ostatnie wersje. Lepsza ta gdzie koles jest bardziej niggerowaty :) Dzudzu twoja wersje tez jest fajna ale za malo czytelna nazwa zespolu ktora sie odsowa na drugi plan ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 no to last wersjone chyba ... czysta forma bez tla staje sie jeszcze bardziej czytelna...zobaczymy co chopoki powiedzom heh i to powiedzmy dla szeryfa heh poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 elo elo ninja :P koncowa10.jpg zarządza ale ta MaszynaAEG.ttf nie pasuje trochę. Tak samo jak te prostokąty :/ może usuń ten na gorze, wkomponuj nazwe zespołu na dół (nad nazwą płyty np) a logo albo niech zostanie jak jest albo niech troche wystaje ponad ramkę. Chociaż myślę, że z logo to akurat jest ok :) Jeśli chodzi o sam ART to jest świetny i chyba najlepsze kolory są właśnie tu dobrane :). Super to wygląda, czyste, ale ładne nawet bardzo. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 ou szit mamafaka. ta discopolowa estetyka polsatu zmusila mnie do malej przerobki. nie mowil ci nikt jeszcze ze nie potrafisz kolorowac? :> ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 wiesz jak dam oddech na gorze to strace zamkniecie ...a zaduzy ciezar na jednej z czesci, w tym przypadku nie jest zbyt dobry ..jak mniemam heh jo szeryf ...alez ty misiu, mi to powtarzasz caly czas (skurczysynu :D)...hmm gdzie ta przerobka polsacie jeden heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Dla mnie to jest najładniesze ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 mc-maxim - dzx szeryf - wspieraj mnie tak dalej a wezme do wawy rekawice bokserskie heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Aha .. dodam ze chodziło mi o werjse po lewej. Dal mnie jest GIT ! Nic bym nie zmieniał. Ta po prawej odpada :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 jo szeryf ...alez ty misiu, mi to powtarzasz caly czas (skurczysynu :D)...hmm gdzie ta przerobka polsacie jeden heh sam rysunek jest... ma duzy potencjal. ale kolorki to jak z najmniejszego zestawu farbek a i tak prosto z t(d)upki. wez sobie jakies fajne foty poszukaj na necie i pickerem probkuj kolory a layout daj komus innemu zrobic :D odwroc sobie ta okladeczke o 180 stopni i pomysl czy nadal uwazasz ze jest taka ladna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 wiesz szeryfo ja jestem swiadom minusow i co do kolorow (chociaz kolory nie maja byc wyszukana gama barw, chyba nie widziales tego typu rys-zreszta juz gdzies tu padlo mr cartoon wiec sobie looknij chlopie)co do lejaltu to moze i kicha ale mecze sie sam i nic nie bede oddawal cala okladka od poczatku do konca bedzie w moim wykonaniu i ja za nia bede swiecil oczkami tak wyglada sprawa ... zaproponowalbys cos a nie po proznicy grrr poz ps lejalt w tych sprawach tez zreszta nie jest wyszukany, a ze lepszy to inna sprawa przyklady dobrych lejaltoe do tego typu obrazkow poprosze ...wrzycac kto ma cos pod reka chetnie sobie popatrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Szeryfu twoja okladka jest zajebista :) "mamafaka ekskluziw" rox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 oki teraz widze ...dzx szeryf hmmm no niektorzy maja dryg o lejaltu a niektorzy do rysunku heheh no ma klimat mamafaka jedna z ciebie oki sam chciales, biore rekawice bokserskie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 hehe .. coraz mniej mi się to wszystko podoba; kombinuj dalej ninja i pamiętaj: 'talent to tylko 5% ... ' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 eee szeryfa jest malo graficiarska heh ech dzudzu powoli zaczyna mi sie to przejadac ;)...hmm ale prawdziwi mamafakerzy walcza do konca jep poz ps chyba na jakis czas wroce do ilustracji ktora nie wywolywala tyle emocji...no moze oprocz szeryfa ktory w kazdym topiku mobilizuje mnie do powrotu na ring hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 dobra jako ze jestem prawdziwy mamafaka nie wytrzymalem...szeryf nabijaj sie tylko rzeczowo..bazuje na tym co mam bo zmiany nie wchodza w rachube(chodzi o kolor na rys) ;) poz ps oczywiscie szeryf nie ma wylacznosci na krytyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 te szarosci kijowo wyjda w druku. no chyba ze to ma byc hardcore ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 no nareszcie jakas konstruktywna krytyka podobasz mi sie zolnierzu...szit bedzie ciezko to pozmieniac no ale sie obaczy dzx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 ale nic nie zmieniaj. wrzuc na calosc jakas mape sciany, fote betonu daj multiply i baw sie selective colors i balansem aby nie powiedziec bauncem. czika czika bum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2004 a co powiecie teraz? stonowalem calosc i zaczalem sie wzorowac na lejalcie tego tam szeryfa ;) taa bawilem sie tymi balansami i wyszlo cus takiego jeszcze dolu niedopracowalem ale cos w tym klimacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 za nieproporcjonalne skalowanie czcionki powinno sie wyrywac paznokcie :| wywal ten pasek bialy z gory i caloc przesun wyzej. przy tak intensywnej grafice liternictwo nie obejdzie sie bez tla wiec powieksz tlo. a co bedzie w srodku okladki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 no co ci moge powiedziec dla mnie super. Rady Szeryfa sa trafne , ale raczej nie robil bym tego dla siebie tylko pod zleceniodawce lecz doswiadczenie zawsze sie przyda :) Moze bys przekrzywil napis "ripakt" , cholera dziwne uczucia :| ps. Szeryfu ty sypiasz kiedys ? a moze postawiles sobie ansłer bota ? aaaaaaaa juz kumam Pan Szeryf Czcionka zawsze na strazy ladu i pieknosci na forum :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2004 dzx szeryf bardzo mnie dzisiaj oswieciles...za to chyba jeszcze cie pomecze przy jakiejs okazji ;) klicek - idz juz spac bo dzisiaj nie wstaniesz heh poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2004 dalej sobie dlubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Za bardzo ściśnięty obrazek wyszedł Ci teraz... Spróbuj może tą ścianę wrzucić jako tło.. może jak graf wyjdzie ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 teraz tak zawialo troche "blokersami" wiesz o co chodzi... szare mury itp i tak jak mowil mati scielo obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Co ja moge napisac, calym serduszkiem swym jestem za Adasiem, 'za', bo jesli Ty te rekawice zamierzasz zabrac wole nie byc 'przed'. Jak narazie przedostatnia wersja najlepsza, ale typografia lezy, wersja z murkiem jest obciachowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2004 oki wracamy na ziemie..jeszcze nie skonczylem ... ale chyba powoli konczy mi sie inwencja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi