Jump to content

Lamborghini Reventon

ciacho191

Recommended Posts

Witajcie! Po bardzo długiej przerwie od forum, spowodowaną rozwojem w karierze, oraz z racji posiadania wolnego czasu, postanowiłem pomodelować nieco dla siebie.

Zamierzam jak najdokładniej odwzorować Reventona, nawet jakby mi to miało zająć rok ;)

Na pierwszy ogień poszły przepiękne felgi, podczas renderingu zauważyłem już kilka błędów, ale to tam kilka minut i poprawione :)

Mam nadzieje, że będziecie często tu wpadali i płynęli ze mną na tej tratwie :>

8wRsAso.jpg

[ATTACH=CONFIG]91864[/ATTACH]

Nie wiem na czym wy się wzorujecie robiąc tą felgę ale napewno nie na oryginalnych zdjeciach. Myślę że to nie kilka minut a trochę więcej, przedewszystkim felga jest za chuda ona ku środkowi robi sie grubsza na głębokość. karbonowe nakladki nie sa dopasowane a poza tym pod nimi tez jest felga a u ciebie prześwituje tło. Sruby wyglądają inaczej, przyjżyj się dokładnie. No i najwazniejsze, środek felgi z śrubami nie jest taki płaski.... przecież on jest zagłebiony do środka a dzióry na śruby są na ukośnej sciance. To już szczegół ale opona Ci zjechała z felgi, felga nie wystaje tak dalego z opony. aha i ramie felgi nie idzie po całej głębokości felgi aż na druga strone, teraz w środku to wygląda jak bęben pralki :)