floo Napisano 24 Październik 2013 Napisano 24 Październik 2013 Nie jest to szczyt możliwości na obecną technologię, ale coś wyjątkowego dla fanów: Donnie Yena vs. Brucea Lee A Warrior's Dream Directed & Created by Li Jin Credit List: Director/Screenplay/Storyboard Artist/Art Director/3D Animator/Visual Effects/Edting: Li Jin Music by:Yuan Sihan Sound mixer:Zhang Yue Dubbing Director Gu Fangbing Voice Acting Zheng Xi,Lu Zhixing Presented by Su Zhiwu Produced by Liao Xiangzhong\Huang Xinyuan Director's Bio: Li Jin(born July 22,1978)is a digital artist and 3D animation teacher.He started to teach 3D animation courses in the Communication University of China since he graduated from there. Li wrote three books on animation, including Photorealistic Character Advanced Emotion And Skinning, Photorealistic Character Advanced Rigging, 3D digital animation I- modelling and material.He has joined some animation projects such as 2008 Olympic mascots Promo and Kungfu Bunny3. A Warrior's Dream was his independent work.
ApaczoS Napisano 24 Październik 2013 Napisano 24 Październik 2013 Jak na robotę w zasadzie jednego gostka to rewelacja! Idealne ujęcia. Szacun!
adek Napisano 24 Październik 2013 Napisano 24 Październik 2013 Ja mam mieszane uczucia. Jak na film zrobiony w pojedynkę to bardzo duży plus. Ale niektóre ujęcia jakby nie pasują do tego filmu, bardzo słabe. Monetami ruchy jakby z gry komputerowej. I tak napracował się ten człowiek bo animacja jak rozumiem robiona ręcznie.
Molp Napisano 27 Październik 2013 Napisano 27 Październik 2013 Tak irytującego udźwiękowienia dawno nie spotkałem. Jakoś mi się nie podoba ta animacja. Wiadomo, widać że ktoś ma świetny warsztat, umiejętności i się napracował ale efekt końcowy jak dla mnie mocno średni jeśli oceniać to bez zwracania uwagi kto i jak to zrobił. Strasznie mi się nie podoba, że postacie nienaturalnie szybko się poruszają i nie wiem po co stosować takie zbliżenia na twarz jak wychodzą wszystkie mankamenty modeli i ich brak pełnego realizmu.
jacekszy0 Napisano 27 Październik 2013 Napisano 27 Październik 2013 Dźwięki typowo jak z najnowszego mortal combat na ps3 :) od razu to mi się skojarzyło
Rekomendowane odpowiedzi