FleSh89 Napisano 27 Październik 2013 Napisano 27 Październik 2013 (edytowane) Siema, Kilka fx'ów jak udało mi się zrobić przez ostatni rok. Znajdują się tutaj moje prywatne testy jak również kilka rzeczy komercyjnych. Oprócz samych symulacji jest też trochę clotha, mocapu, modeli i renderków ;] [ATTACH=CONFIG]91990[/ATTACH] Konstruktywna krytyka mile widziana , może uda się jeszcze coś poprawić :) Edytowane 28 Październik 2013 przez FleSh89
safian Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Świetne te efeksy, ale według mnie nie potrzebnie na siłe wrzucałeś swoje osobiste testy. Nie to, że odstają od prac komercyjnych, ale moim zdaniem ładniej by się demo zaprezentowało bez nich :).
beny Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Bardzo fajne. Osobiście całość mi się podoba poza płynami - zbyt glutowate wyszły. Gazy widać, że masz w jednym palcu (jakkolwiek by to brzmiało). Fajnie, że pokazujesz własnie swoje R&D bo tam widać technicznie, że zajebiście ogarniasz temat - zwłaszcza przelot przez miasto - ekstra! Bardzo przekonująca masa budynków wyszła.
blinq Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Świetne! Początek trochę niemarawy ale się fajnie rozkręca ;) Powinieneś pozamieniać miejscami ujęcia ;) Ale gratuluje skilla!
Gość arhol Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Nie znam się na tym ale wygląda fajnie :)
FleSh89 Napisano 28 Październik 2013 Autor Napisano 28 Październik 2013 Dzięki wszystkim za komentarze. Safian co do moich testów to po prostu chciałem wrzucić kilka, moim zdaniem fajnych symulacji które ciężko by było wykorzystać w komercyjnych projektach przynajmniej w polskich produkcjach :P
safian Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 No to fakt, tego się u nas nie zobaczy. :)
pikok Napisano 30 Październik 2013 Napisano 30 Październik 2013 Super:) Powiedz, dymek w 1:07 w czym robiony? Też fumeFx czy inny wynalazek?
FleSh89 Napisano 31 Październik 2013 Autor Napisano 31 Październik 2013 Pikok, FumeFx + Thinking Particles
Rekomendowane odpowiedzi