CzAk1 Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 W ubiegłym tygodniu pojawił się pierwszy zwiastun do filmu "Captain America: The Winter Solider". Ponad dwuminutowy trailer znajdziecie w dalszej części wiadomości. Pełna treść: Captain America: The Winter Solider - trailer
plasti Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 zyleta ostrosc i jakosc obrazu, chyba nie widzialem na yt takiej jakosci jeszcze
deshu Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Plasti - chyba komuś udało się oszukać youtubową kompresje, poprzez dodanie wszechobecnego animowanego, mocnego noisa;) Kapitan Ameryka to chyba najtandetniejszy z zobrazowanych marvelów, i z przyjemnością go obejrzę:)
CzAk1 Napisano 28 Październik 2013 Autor Napisano 28 Październik 2013 Gorsze niż Iron Man 3 chyba nie może być. :P
narwik Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 No właśnie. Obraz żyleta, ciekawy patent z tym szumem.
adek Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Dobra. Ja też skomentuje jakość bo też zrobiła na mnie wrażenie. Na pewno to szum, a nie np. specjalne przywileje dla konta Marvela? YouTube w sumie jakoś musi walczyć, bo wiece co się robi, taki trailer się ściąga, wrzuca reklamy i na swoje konto. Trzeba sprawdzić na innym koncie czy jest podobnie. Jeśli to szum to faktycznie warto dla YT robić takie wersje z szumem.
polka dot Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 super. trailer fajny, reszty już nie mszę oglądać :-)
plasti Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 no to niezly patent z tym szumem, sam kiedys musze wyprobowac :D
beny Napisano 29 Październik 2013 Napisano 29 Październik 2013 Eee tam, mi się itak będzie podobało - lubię takie odmóżdżacze. ps. Jedna uwaga - "solider = twardszy". "soldier = żołnierz" :)
deshu Napisano 29 Październik 2013 Napisano 29 Październik 2013 CzAk1 - łohoho, Iron Man to np: przy Thorze arcydzieło:P Beny - dokłądnie tak do tego podchodze;P P.s. brawa dla polskich tłumaczy którzy przetłumaczyli: "I am Thor Odis' son!" na "Jestem Thor Odison!"
Rekomendowane odpowiedzi