Napisano 28 Październik 201311 l W ubiegłym tygodniu pojawił się pierwszy zwiastun do filmu "Captain America: The Winter Solider". Ponad dwuminutowy trailer znajdziecie w dalszej części wiadomości. Pełna treść: Captain America: The Winter Solider - trailer
Napisano 28 Październik 201311 l zyleta ostrosc i jakosc obrazu, chyba nie widzialem na yt takiej jakosci jeszcze
Napisano 28 Październik 201311 l Plasti - chyba komuś udało się oszukać youtubową kompresje, poprzez dodanie wszechobecnego animowanego, mocnego noisa;) Kapitan Ameryka to chyba najtandetniejszy z zobrazowanych marvelów, i z przyjemnością go obejrzę:)
Napisano 28 Październik 201311 l Dobra. Ja też skomentuje jakość bo też zrobiła na mnie wrażenie. Na pewno to szum, a nie np. specjalne przywileje dla konta Marvela? YouTube w sumie jakoś musi walczyć, bo wiece co się robi, taki trailer się ściąga, wrzuca reklamy i na swoje konto. Trzeba sprawdzić na innym koncie czy jest podobnie. Jeśli to szum to faktycznie warto dla YT robić takie wersje z szumem.
Napisano 29 Październik 201311 l Eee tam, mi się itak będzie podobało - lubię takie odmóżdżacze. ps. Jedna uwaga - "solider = twardszy". "soldier = żołnierz" :)
Napisano 29 Październik 201311 l CzAk1 - łohoho, Iron Man to np: przy Thorze arcydzieło:P Beny - dokłądnie tak do tego podchodze;P P.s. brawa dla polskich tłumaczy którzy przetłumaczyli: "I am Thor Odis' son!" na "Jestem Thor Odison!"