adek Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 Piotr Jaworowski z warszawskiej agencji Ars Thanea został zaproszony jako pierwszy Polak do kolekcji TEN by Fotolia. Już 8 listopada będzie można pobrać przez 24h projekt Piotra "Game ON" w formacie .psd. Pełna treść: Piotr Jaworowski - pierwszy Polak w kolekcji TEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 gratuluje. arsThanea stala sie naprawde solidną marką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 czadzik:) gratuluję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 Zawsze dobre! Zbieram TENy od początku roku. Czekałem też długo na ten od Hejza. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Listopad 2013 Autor Share Napisano 7 Listopad 2013 Zaktualizowałem w newsie film z Piotrem (pojawił się już w pełnej wersji). A przypominam, że jutro 8 więc nie zapomnijcie o pobraniu PSD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 24 Listopad 2013 Share Napisano 24 Listopad 2013 kurde za późno to zobaczyłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipus Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Nareszcie komuś się udało! Oby więcej takich sukcesów tym bardziej, że zdolny z nas naród! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi