WWWoj Napisano 15 Listopad 2013 Share Napisano 15 Listopad 2013 hej Jestem raczej nowy w tym dziale do tej pory raczej w 2d, ale też ciagnie mnie do rzeźbienia, więc zacząłem się ostatnio bawić zbrushem i taką głowę ulepiłem na razie testowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Listopad 2013 Share Napisano 15 Listopad 2013 o man, niezłe. jakies plany polaczenia tego z normalnymi pracami 2d czy tylko jako odskocznia? i wątek humorystyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Listopad 2013 Autor Share Napisano 15 Listopad 2013 Dzięki! Na razie jako odskocznia, ale tak sie fajnie w tym rzeźbi, ze już planuje coś większego zrobić :) wątek humorystyczny zajefajny :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 15 Listopad 2013 Share Napisano 15 Listopad 2013 Świetne. To już kolejna osoba z 2D próbująca swoich sił w ZBrushu - z sukcesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 15 Listopad 2013 Share Napisano 15 Listopad 2013 Świetne. To już kolejna osoba z 2D próbująca swoich sił w ZBrushu - z sukcesem. Bardzo łatwo zauwarzyć tendencję że ludzie którzy potrafią rysować w sculpcie są naprawdę dobrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 15 Listopad 2013 Share Napisano 15 Listopad 2013 a Ci, którzy dużo gadają bez sensu to w czym są dobrzy? fajne okulary :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Listopad 2013 Autor Share Napisano 15 Listopad 2013 dzieki panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi