Vegavin Napisano 16 Listopad 2013 Napisano 16 Listopad 2013 Poziom na prawdę pro. Mocno hollywoodzkie, przez co nie ma specyficznego charakteru, który mógłby mieć film zza Buga, ale zakładam, że przy takim nakładzie pracy to nie sztuka dla sztuki, tylko pewnie ma to być przepustką do branży. Nie znam go, a jak wpisuje w google, to jakiś boxer mi się wyświetla :) Pytanie tylko, dlaczego tak ch****** obiektywem to kręcił ;) To już trochę nużące.
Igi Napisano 16 Listopad 2013 Napisano 16 Listopad 2013 How to train your robot - alternative ending ;)
Traitor Napisano 17 Listopad 2013 Napisano 17 Listopad 2013 Pierwsze wrazenie? Zbyt kolorowo, i za czysto. Az sie prosi by to zdesaturowac i zaszumic:) Tak czy inaczej facet odwalil potezny kawal roboty.
artzgodka Napisano 17 Listopad 2013 Napisano 17 Listopad 2013 Tak poziom b. wysoki, fajne do momentu w którym nie zaczęli się nawalać no i jak już napisane mocno hollywoodzkie i przewidywalne
ROPA Napisano 17 Listopad 2013 Napisano 17 Listopad 2013 http://andrewklimov.blogspot.com/ Niezłe , jeszcze tylko brakuje dobrego i taniego rozwiązania na motion capture do domu :) Mimo że coraz więcej takich śmiałych i dużych projektów "one man band" , to się cieszę bo ważniejsze staną się pomysły i scenariusze w zalewie super renderów , symulacji i efektów specjalnych.
fps Napisano 17 Listopad 2013 Napisano 17 Listopad 2013 http://andrewklimov.blogspot.com/ [...] ważniejsze staną się pomysły i scenariusze w zalewie super renderów , symulacji i efektów specjalnych. ROPA: twoja piękna skądinąd wizja skutków upowszechnienia technologii przypomina mi, jak twórcy internetu zakładali, że będzie on służył przede wszystkim do błyskawicznego przesyłania ważkich i wiekopomnych treści, ubogacających rodzaj ludzki :D
ROPA Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 :) moze i tak spekulacje opieram na tym co dzieje się na Youtube , albo raczej mam taką nadzieje ze tak się stanie. Ja czekam na taki motion capture :) ... piękniej ? ;)
Rekomendowane odpowiedzi