Napisano 17 Listopad 201311 l Witam, Kolejny model który leżał i się kurzył trafił na warsztat. Tym razem powstało coś takiego: I czyste rendery: Pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 201311 l tak jak już pisałem na behance, wyszło bardzo dobrze. Co do post pro wcale nie tak dużo :D w poprzednim było więcej :D
Napisano 18 Listopad 201311 l czemu jeszcze nie ma fronta?? kolejny raz prace srednie od razu laduja na froncie a o porzadne prace trzeba sie upominac...... Edytowane 18 Listopad 201311 l przez plasti
Napisano 19 Listopad 201311 l Śli-cznoś-ci! I bryka (oooh) i prezentacja (aah). Sory, ale nie mogę nie wspomnieć, że GI przy chromowej listwie na closeupie narobiło baboli. Czyżby niezaznaczony retrace threshold w Light Cache? :)
Napisano 19 Listopad 201311 l Autor Dzieki! deshu - własnie chciałem przerenderowac ten kawałek ale stacilem plik z ustawieniem kamery i światła i już olalem:P
Napisano 19 Listopad 201311 l czemu jeszcze nie ma fronta?? kolejny raz prace srednie od razu laduja na froncie a o porzadne prace trzeba sie upominac...... + dawno nie było 3D ostatnio tylko 2D...