kubbek Napisano 19 Listopad 2013 Napisano 19 Listopad 2013 Cześć, wrzucam najnowszą pracę robioną do portfolio. Nie moje są szklanki (flyingarchitecture) i kwiatki (przerobiony model z designconnected). Modelowane w Rhino i Modo, render w V-Ray for Rhino.
Dynamico Napisano 19 Listopad 2013 Napisano 19 Listopad 2013 Bardzo fajne rendery. Trochę brakuje cieni na podłodze przy stole i krzesłach na ostatnim obrazku.
kubbek Napisano 20 Listopad 2013 Autor Napisano 20 Listopad 2013 Bardzo fajne rendery. Trochę brakuje cieni na podłodze przy stole i krzesłach na ostatnim obrazku. Dzięki, w sumie racja co do tych cieni. Tak czy inaczej zamierzam jeszcze ruszyć ten ostatni kadr. Może coś wyląduje na stole, albo na krześle. Przy okazji docisnę też światło :)
skalpel3d Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 Fajne prace, sympatyczne w odbiorze, jedna rzecz mi tylko przeszkadza ta stojąca lampka na blacie ona się świeci? bo jeśli tak to gdzie jest światło od niej na fotelu ale to taki drobiazg :)
Bucket Napisano 21 Listopad 2013 Napisano 21 Listopad 2013 Bardzo fajne renderki. Faktycznie gdzieś zniknął cień na ostatniej wizce. Poza tym dla mnie bomba. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi