Fadzu Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 Witam Czy jest cos takiego jak GoZ dla blendera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 Witam Czy jest cos takiego jak GoZ dla blendera? Oczywiście. Nazywa się GoB. ściągnąć można z Zbrush central- forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fadzu Napisano 20 Listopad 2013 Autor Share Napisano 20 Listopad 2013 Zle sie wyrazilem Chodzi mi o to zeby z Zbrusha do blendera mogl przyesylac pliki a nie z blendera do Zbrusha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 Dobrze sie wyraziles a jonjoan dobrze odpowiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 To jeszcze taki - i w tekscie masz linka do niego. http://cgcookie.com/blender/2013/06/03/using-gob-zbrush-applink-blender/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fadzu Napisano 22 Listopad 2013 Autor Share Napisano 22 Listopad 2013 Dzieki wsystki a mam pytanie czy jak w Zbrushu oteksturuje postac to textura tez przejdzie do blendera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Dzieki wsystki a mam pytanie czy jak w Zbrushu oteksturuje postac to textura tez przejdzie do blendera? Tak. Jeżeli pierwej ta textura zostanie wypalona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fadzu Napisano 23 Listopad 2013 Autor Share Napisano 23 Listopad 2013 (edytowane) Wszystko jest ok kiedy W blenderze klikam Z Blendera do Zbrusha ale jak z Zbrusha do blendera chce to wyskakuje komunikat (w miejscu gdzie przy renderowani laduje sie pasek) "File save to disc successfully" co mam zrobic? Edit Roziązałem problem :) Po kliknieciu W zbrushu R wyskakuje "File save to disc successfully" i automatycznie w blenderze mi sie przemienia obiekt na taki ktory zmienilem Dodatkowo mozna zobaczyc zmiane w tym miejscu jak na zdjeciach : http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?127419-GoB-an-unofficial-GoZ-for-Blender/page12 LINK DO GOB 2.68 "10 POST" (dziala na 2.68a) http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?127419-GoB-an-unofficial-GoZ-for-Blender/page11 Dziekuje za pomoc Edytowane 23 Listopad 2013 przez Fadzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi