mCh Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 ... W topicu jest wszystko. Programy: adobe photoshop, 3dsmax6.0
kolegaalek Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 Mnie się podoba, ale to chyba nie powinno być w 2dartworks:) Widzę, że jeszcze coś brailem napisaleś pod spodem;)
mCh Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Napisano 3 Wrzesień 2004 tu jest więcej retuszu niż 3d, więc postanowiłem do 2dartworks wrzucić.
kolegaalek Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 A właśnie pokaż sam render, jeśli łaska:)
mCh Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Napisano 3 Wrzesień 2004 pokazać mogę, ale przerazicie i zgorszycie się moimi znikomymi zdolnościami do kreacji 3d. tutaj 99% sukcesu to post processing...
Falcrum Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 Nawet ładne :) I kto powiedział, że mało to znaczy źle ?? :D Pozdr
gsOne Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 Mnie sie podoba.. Ladne kolorki, ładne rozmycia, fajne czcionki, wszystko do siebie pasuje.. Tak mysle, jak by to wyglądało, gdybyś dodał taki jeden odstający fragment, który sterczal by w strone 'obiektywu' - była na 1 planie i mial wieksza ostrość.. calosc mogla by byc wtedy bardziej przestrzenna.. Ale to tylko pomysł, i tak wyglada dobrze.. pozdrawiam, gsOn.e
Mkaszpir Napisano 6 Wrzesień 2004 Napisano 6 Wrzesień 2004 No ja powiem że niezłe to, chciałbym mieć taką okładkę :D Dobra robota
Rekomendowane odpowiedzi