Hindus Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 Witam, chce sobie wymodelowac taką fajną przynajmniej dla mnie :D postac. Potrzebował bym bluprinta z boku, próbowałem narysowac ale nie zadobry jestem w te klocki, dlatego tez pisze na forum. tak to wygląda z frontu. mam nadzieje ze pomożecie.
kozioo Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 eee... a czemu wrzuciles to do wipa? :| Poza tym blueprinty nie sa konieczne do modelowania twarzy. Mozna sobie poradzic bez.
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Napisano 4 Wrzesień 2004 no do wip'a bo praca jest w tłoku os przodu mam juz wygląd mymodelowany , tzn pocięte i vertexy poustawiane, ale potrzebuje print'a od boku bo przynajmniej mi to ułatwia prace :D
SansSerif Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 moze popros autora ktorego prace chcesz rznac.
Gość User190 Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 Hindus - jesteś lepszy od Seo.. w mojej klasyfikacji newbies wysuwasz się na prowadzenie :) blueprinty to nei w tym dziale raczej.... pzoa tym jak już masz taki screeen to co to za problem dopasować vertexy w takiej perspektywie??
Rekomendowane odpowiedzi