Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam

Mam pytanie czy istnieje mozliwosc w maxie kopiowania na takiej zasadzie jak cadzie ze zaznaczam obiekt a raczej jego punkt jako bazowy i potem kopiuje sobie wielokrotnie w miejsca gdzie chce, bez koniecznosci ciaglego wybierania czy chce copy instance itd. po prostu zeby to bylo szybko?

dodatkowo zapytam czy istnieje w amxie jakis taki sposob kopiowania jakby malowania ze dziala tak jak wyzej oraz za kazdym razem obiekt ranodomowo sie ustawia oraz skale zmienia w zaleznosci jak ustawimy? wiem ze jest multipainter w pakiecie multiscatter ale chodzi mi wlasnie o takie cos by na czystym maxie bez zadncyh pluginow dzialalo. pozdrawiam

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Co do drugiego pytania do Obejct Paint.

A co do pierwszego to dokładnej odpowiedzi nie znam, ale możesz rzucić okiem na Array, ale to raczej służy do ustawiania a nie szybkiego kopiowania.

Napisano

Przeciągając obiekt z wciśniętym shift (kopiując) pojawia sie denerwujący Ciebie msgbox, ale właśnie tam możesz wpisać ile razy ma być skopiowany lub sklonowany obiekt.

No i oczywiście wspomniany powyżej Array, za pomocą którego precyzyjnie skopiujesz obiekty.

Napisano

Wydaje mi się że chodziło bardziej od szybkie kopiowanie w losowe miejsca. Prsoty patent na ominięcie/przeskoczenie okna Clone Options to kopiowanie z wciśniętym jednocześnie shift i enter.