adek Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania (Wydział Grafiki) rozpoczyna cykl spotkań pt. "Spotkania z twórcami" Kariery zawodowe - drogi do suckesu. Pierwszą zaproszoną osobą został Maciej Kuciara (concept artist w Naughty Dog). Pełna treść: Spotkania z twórcami: Maciej Kuciara
Artur Paprocki Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 (edytowane) kalendarz + mapa dojazdu : http://i.imgur.com/1t58KE5.png Edytowane 7 Grudzień 2013 przez Artur Paprocki
Zernat Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 A czy może konferencja ta będzie nagrywana ? Mam parę godzin do Warszawy i nie mam jak się pojawić, a bardzo chętnie bym obejrzał. Czy jest szansa może na jakiś stream albo wideo na YouTube albo gdzieś ? Pozdrawiam
Artur Paprocki Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 Bardzo nam na tym zależy, ale konieczna jest dobra frekwencja na miejscu aby móc cokolwiek robić. Więcej będzie wiadomo w przyszłym tygodniu. Maciek zgodził się na telemost i rozmowę w formie wywiadu. Forma dialogu i możliwość interakcji jest w tym wypadku bardzo istotna. Te spotkania mają mieć charakter rozmowy z człowiekiem Przeciwny do livestreamów z pulpitem gdzie ciężko o dialog i rozmawia się z kursorem w photoshopie. Jeśli macie pytania co do całego projektu "Spotkań z twórcami" zapraszam do pytań.
Zernat Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 Jeśli mało osób wyrazi chęć przyjazdu do Warszawy, moglibyście całą koncepcję zmienić na livestream. Tzn. Ty jako prowadzący rozmawiałbyś z gościem zadając mu pytania od ludzi z czatu.
rice Napisano 8 Grudzień 2013 Napisano 8 Grudzień 2013 ja sie pisze na livestreama o ile to możliwe :)
Artur Paprocki Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 Spotkanie odbędzie się na żywo tylko w łączeniu za Aulą szkoły. Jest to spotkanie organizowane dla studentów WIT ,ale ze względu na spore zainteresowanie, postanowiliśmy udostępnić spotkanie dla wolnych słuchaczy. Wiem że dla osób z poza Warszawy jest to kłopot. Zwracam też uwagę że jest to spotkanie nie odpłatne i daje wam możliwość zapytania o wszystko. Ja i Marek przygotowaliśmy pytania które nas interesują, ale liczymy na Was. Szczególnie na pytania "branżowe" ale i te najprostsze : jak zacząć. Jedyne pytanie jakie jest "nielegalne" to: A jakie brushe używasz ? no może o wersje photoshopa też nie :) Dobra wiadomość jest taka że spotkanie będzie nagrane a wśród osób które przyjdą rozdamy kilka prac autorstwa Maćka (format plakatu) z jego podpisem. Zapraszam (zapisy do czwartku)
Zernat Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 O to świetnie że wszystko będzie nagrane. Mam nadzieję, że będzie gdzieś dostępne po paru dniach. Bo na ArtBuzzie też były kamery a nagrania nigdy nie dane było mi zobaczyć ;)
Artur Paprocki Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Dziś o północy zamykamy zapisy . Zapraszamy . p.s. dobrze że wzieliśmy największą możliwą salę .
Artur Paprocki Napisano 13 Grudzień 2013 Napisano 13 Grudzień 2013 (edytowane) Dziękujemy w imieniu Maćka i Szkoły za przybycie na nasze spotkanie. Mam nadzieje że skorzystaliście z doświadczenia Maćka na rynku i zapytaliście o wszystko co was interesowało. Dla osób które nie mogły przyjechać osobiście film będzie udostępniony na tym forum. Exclusive premiere! :D Pozdrawiam Edytowane 13 Grudzień 2013 przez Artur Paprocki literówka
Rekomendowane odpowiedzi