Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 8,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A czy może konferencja ta będzie nagrywana ?

Mam parę godzin do Warszawy i nie mam jak się pojawić, a bardzo chętnie bym obejrzał. Czy jest szansa może na jakiś stream albo wideo na YouTube albo gdzieś ?

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo nam na tym zależy, ale konieczna jest dobra frekwencja na miejscu aby móc cokolwiek robić. Więcej będzie wiadomo w przyszłym tygodniu. Maciek zgodził się na telemost i rozmowę w formie wywiadu. Forma dialogu i możliwość interakcji jest w tym wypadku bardzo istotna. Te spotkania mają mieć charakter rozmowy z człowiekiem Przeciwny do livestreamów z pulpitem gdzie ciężko o dialog i rozmawia się z kursorem w photoshopie.

Jeśli macie pytania co do całego projektu "Spotkań z twórcami" zapraszam do pytań.

Napisano

Jeśli mało osób wyrazi chęć przyjazdu do Warszawy, moglibyście całą koncepcję zmienić na livestream. Tzn. Ty jako prowadzący rozmawiałbyś z gościem zadając mu pytania od ludzi z czatu.

Napisano

Spotkanie odbędzie się na żywo tylko w łączeniu za Aulą szkoły. Jest to spotkanie organizowane dla studentów WIT ,ale ze względu na spore zainteresowanie, postanowiliśmy udostępnić spotkanie dla wolnych słuchaczy. Wiem że dla osób z poza Warszawy jest to kłopot. Zwracam też uwagę że jest to spotkanie nie odpłatne i daje wam możliwość zapytania o wszystko. Ja i Marek przygotowaliśmy pytania które nas interesują, ale liczymy na Was. Szczególnie na pytania "branżowe" ale i te najprostsze : jak zacząć. Jedyne pytanie jakie jest "nielegalne" to: A jakie brushe używasz ? no może o wersje photoshopa też nie :)

Dobra wiadomość jest taka że spotkanie będzie nagrane a wśród osób które przyjdą rozdamy kilka prac autorstwa Maćka (format plakatu) z jego podpisem.

Zapraszam (zapisy do czwartku)

Napisano

O to świetnie że wszystko będzie nagrane. Mam nadzieję, że będzie gdzieś dostępne po paru dniach. Bo na ArtBuzzie też były kamery a nagrania nigdy nie dane było mi zobaczyć ;)

Napisano

Dziękujemy w imieniu Maćka i Szkoły za przybycie na nasze spotkanie. Mam nadzieje że skorzystaliście z doświadczenia Maćka na rynku i zapytaliście o wszystko co was interesowało. Dla osób które nie mogły przyjechać osobiście film będzie udostępniony na tym forum. Exclusive premiere! :D Pozdrawiam

Edytowane przez Artur Paprocki
literówka