ym91 Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 Wizualizacja studia Aglofellaz Beatz Soft: 3ds Max, V-ray, PS
plasti Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 pare szczegolow poprawic i jak fotka :) good stuff!
Gość Chrupek3D Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 a gdzie teletronix la2a ;) podłoga taka troche nie bardzo, słoje za duże...
Jakub Wydro Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 Oświetlenie daje świetny klimat :) jedynie niektóre szczegóły mocno odstają... np. sprzęt na szklanej ławie
ym91 Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Napisano 10 Grudzień 2013 Dzięki za rekomendacje, jest to spory sukces, ponieważ 3D zajmuje się nieco ponad rok. Wie ktoś może które firmy zajmujące się 3D i postprodukcją przyjmują studentów na praktyki? Orientowałem się trochę i ciężko to wygląda zwłaszcza w Łodzi
Biolo_idiota Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Dzięki za rekomendacje, jest to spory sukces, ponieważ 3D zajmuje się nieco ponad rok. Wie ktoś może które firmy zajmujące się 3D i postprodukcją przyjmują studentów na praktyki? Orientowałem się trochę i ciężko to wygląda zwłaszcza w Łodzi Akurat co do Łodzi to ostatnio widziałem tam bardzo dużo openingów, podeślę Ci później to o czym mówię tylko zadzwonię do znajomego. Sam nie dostał tej posady, ale on po prostu się na tym nie zna.
emptyman Napisano 12 Grudzień 2013 Napisano 12 Grudzień 2013 Sporo fajnych modeli, wszystkie Twoje? Widzę chyba Akai mpk49 tak?
Rekomendowane odpowiedzi