Andrejkoo Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 Witam Ostatnio zrobiłem model samochodu.Jest to Landrover Freelander. Według mnie wyszedł przyzwoicie ale ocencie sami.Ponizej przedstawiam kilka screenów tego modelu które byly wykonane z otoczeniem i bez otoczenia. Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za ocene modelu.
Stradivalius Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 Jak na moje laickie oko model bardzo ladny. Jedna rzecz, ktora od strony urzytkowej jest nie do przyjecia(moim zdaniem). To taki drobiazg - tapicerka deski rozdzielczej pod szyba jest za jasna, dzieki czemu powstaja odblaski na szybie skutecznie utrudniajace widocznosc kierowcy Ogolnie - bdb
rzulu Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 No bardzo fajny :) chcial bym tak umiec , ale mam pytanie , czy to autko jest robione z tutka ? bo chyba podobne jest na http://www.evermotion.org/ ? tak tylko pytam :)
Batou Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 Ładny model aczkolwiek widać niedociągnięcia głównie w okolicach szpar drzwi i tylniego, bocznego okna. Ps. Tekstura ziemi się powtarza, się powtarza, się powtarza ... ;)
chveti Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 Rzulu - to samo pomyślałem , MODEL ŁADNY 'nic nadzwyczajnego':)
kozioo Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 Ładnie, jest kilka niedociągnieć i nie wygląda tak dobrze jak "freelander by evermotion" - jak sam napisałes: przyzwoicie.
Andrejkoo Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Napisano 6 Wrzesień 2004 Tak ponieważ to mój pierwszy model robiłem go z tutoriala ze stronki evermotion.Gdyby nie ten tutek to do tej pory nie wiedzialbym jak zrobic samochód. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
Pionier Napisano 6 Wrzesień 2004 Napisano 6 Wrzesień 2004 I ja sie podpisze pod uwagami kolegow:). Dodam tylko ze najbardziej podoba mi sie landrover13 (web).jpg . Pozdrawiam Pionier
Rekomendowane odpowiedzi