adek Napisano 22 Grudzień 2013 Napisano 22 Grudzień 2013 Kilka dni temu NewTek wypuścił zestaw poprawek dla Lightwave 11.6. Aktualizacja jest darmowa i zawiera przede wszystkich poprawki błędów zgłoszonych przez użytkowników. Pełna treść: LightWave 11.6.1
artzgodka Napisano 22 Grudzień 2013 Napisano 22 Grudzień 2013 Świetnie, od jakiegoś czasu z LW dzieje się coraz lepiej - wierzę, że jeszcze wróci do czołówki i łask większej liczby userów
adek Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Napisano 22 Grudzień 2013 A wygląda w tej chwili jego wykorzystanie w praktyce w firmach? Ktoś wie coś na ten temat?
qbaqbaMAX3D Napisano 22 Grudzień 2013 Napisano 22 Grudzień 2013 W wawie sa cztery firmy postprodukcyjne o ktorych cos wiem i w LW siedza. Ale jest to jeden z 2-3 programow 3D na ktorych sie tam pracuje. I pojedyncze jednostki (graficy) w agencjach reklamowych. (wawa) Na forum NT i KRAY jest sporo zdolnych rodakow ale tu nie zagladaja... :(
narwik Napisano 23 Grudzień 2013 Napisano 23 Grudzień 2013 Fajnie, że załatali 66873, bo instancer bez tego to tylko dywany i trawniki. 66847 też rzucał się w oczy, ale bez przesady, myślałem że to taka jego uroda. Na 67003 nawet udało mi się trafić, ale myślałem, że to feature a nie bug : ) Co do Twojego pytania Adek, we Wrocławiu ja korzystam. W Poznaniu jest (była) firma, która szukała trzy lata temu kogoś do LW. Myślę, że jak pogrzebać to LW wypłynąłby ze sporej części małych firm. Widzieliście jakiś inny fajny soft za 1400USD? (nie Blender). Kilkanaście k za maxa to jest abstrakcja dla mikrusów. Mam nadzieję, że już pokończyły się te dwudziestotysięczne dotacje na założenie nowej firmy, bo inaczej sytuacja na rynku nigdy się nie unormuje.
adek Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Napisano 23 Grudzień 2013 J|L prosił, aby dodać do newsa link do formularza NewTeka, ale chyba większa skuteczność będzie tez jak się podbije wątek: http://static.lightwave3d.com/marketing/mailers/12202013/survey/index.html
artzgodka Napisano 26 Grudzień 2013 Napisano 26 Grudzień 2013 Narwik - a Modo jest w podobnym przedziale cenowym, chyba nawet tańsze, coraz więcej ludzi przechodzi na Modo chwalą modelowanie i całość softu - sam się czasem zastanawiam nad taką przesiadką :)
narwik Napisano 26 Grudzień 2013 Napisano 26 Grudzień 2013 A no tak, modo. Kolega z LW przerzucił się na to i bardzo sobie chwali. Teraz po jedenastce ja mu bardzo chwalę LW, bo nawet w sumie jest co.
Rekomendowane odpowiedzi