Sebazx6r Napisano 4 Styczeń 2014 Napisano 4 Styczeń 2014 Hej, Kompilował ktoś instalował i testował? Nawał dokumentacji na stronie mnie przytłacza.
legomir Napisano 4 Styczeń 2014 Napisano 4 Styczeń 2014 A OpenSubDiv nie zostały dołączone razem z DirectX do Mayki, bo mogę się mylić, ale dynamiczna tesselacja w Viev2.0 jest oparta na Open Sub Div właśnie
czaps Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 Działało to w Mayi 2013 ale fakt trochę labirynt z instalacją i bibliotekami. To co pokazują w Pixarowych demkach to troszkę działa inaczej i najlepiej na ich wewnętrznym viewerze współgrającym z Maya. W mayi 2014 nie instalowałem i częściowo to mieli zintegrować tak jak pisał legomir. pozdro czaps
Sebazx6r Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Napisano 5 Styczeń 2014 Houdini jak bóg da to się wygra a jak nie da to się pożyczy. Muszę jakiś nowy program zacząć testować :). Czyli w Hudym już jest.
tmdag Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 Houdini jak bóg da to się wygra a jak nie da to się pożyczy. Muszę jakiś nowy program zacząć testować :). Czyli w Hudym już jest. Zawsze mozesz sciagnac wersje Apprentice z strony sidefx za darmo
Sebazx6r Napisano 6 Styczeń 2014 Autor Napisano 6 Styczeń 2014 Miło wiedzieć. Teraz pora na mobilizację.
SYmek Napisano 7 Styczeń 2014 Napisano 7 Styczeń 2014 Nie jestem tylko pewien, czy H13 używa ścieżki GPU dla OpenSubdivide. Wydaje się raczej, że geometria jest pieczona dla vewportu jako subdiv, ale na CPU....
Rekomendowane odpowiedzi