ApaczoS Napisano 19 Styczeń 2014 Napisano 19 Styczeń 2014 Cześć, czołem! Małe podsumowanie ostatnich dwóch lat. W zasadzie można by powiedzieć, iż jest to mój pierwszy poważniejszy reel. Pełne symulacje z reela można popaczeć na stronce: http://www.apaczos.com/
Juzwa Napisano 19 Styczeń 2014 Napisano 19 Styczeń 2014 Jakby to powiedział znajomy: hardkor dobror :) Mega mi sie podobaja te pochodnie. Bardzo inspirujace, dziekuje :)
adek Napisano 19 Styczeń 2014 Napisano 19 Styczeń 2014 Świetnie. Najsłabszy element, który niestety każdy ogląda jest na początku. Napis, typografia, Pawel bez "ł". Przede wszystkim lepsze typo mogłeś dobrać do tego efektu + ksywkę zrobić poniżej imienia i nazwiska.
ApaczoS Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Napisano 20 Styczeń 2014 Woow! Jakie osobistości tu widzę. Wielkie dzięki Panowie, szczerze doceniam. @Adek: Wytłumacz australijczykowi o co chodzi z "ł" :) Stety czy niestety, w 90% mam do czynienia z obcokrajowcami, którzy i tak mówią Paul, bo łatwiej. Jakoś się tak przyzwyczaiłem. A tak zupełnie poważnie to fakt, typo jest moją piętą achillesową. Pracuję nad tym. Dzięki!
adek Napisano 20 Styczeń 2014 Napisano 20 Styczeń 2014 No tak, tylko wiesz, Twoje imię to Paweł. Raczej takie rzeczy na oficjalnych reelach pisze się prawidłowo. Ksywkę bym pominął lub wrzucił gdzieś mniejszą jako dodatek. W tym cudzysłowie nie wygląda przy tym najlepiej. Wiesz, to początek filmu, ważna rzecz. Niektórych możesz stracić już na samym początku.
ezils Napisano 21 Styczeń 2014 Napisano 21 Styczeń 2014 Świetna robota! Bardzo podoba mi się ujęcie z pochodniami, kozacki ogień. Ja bym jedną prace z tego reela wywalił. Czaszka najmniej przypadła mi do gustu :P Intro i outro nieco odstają od reszty. + za muzę! Pozdro!
ApaczoS Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Napisano 21 Styczeń 2014 A się napisów uczepili :D Adam, jakbyś przez 13 sekund paczał na napisy na czarnym tle to byś dopiero w życie zwątpił(a nuty już nie miałem z czego ciąć), heh Ale wiem o co kaman. Dziękuję! P.S. No ba! Fear Factory zawsze rządzi!
ApaczoS Napisano 22 Styczeń 2014 Autor Napisano 22 Styczeń 2014 Sorry za post pod postem. Zmieniłem intro i outro. Coś czuję, że teraz to po mnie pojedziecie ostro :D
adek Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 Duuużo lepiej jeśli o mnie chodzi. Mniej nudny ten początek. Chociaż tak jak pisałem, to `Apaczos` w tych "tyldach" średnio mi nadal pasuje. Ale teraz i tak wygląda początek bardziej PRO. Jest chyba szybszy.
ApaczoS Napisano 22 Styczeń 2014 Autor Napisano 22 Styczeń 2014 Dzęki Adek :) Odrobinę jest szybciej lub raczej bardziej pod muzykę. Z tym nickiem to trochę jest "ciężka" sprawa w zasadzie bo ja się z innym zapisem nie spotkałem. Jak np. Dwayne 'The Rock' Johnson albo kolega Albert 'tmdag' Szostkiewicz:
czaps Napisano 5 Luty 2014 Napisano 5 Luty 2014 Apaczos - demoreel świetny ! szacuneczek pełen za warsztat ! Scena ze schodami i pochodnie - Liga mistrzów. Gratulacje ! pozdro czaps
PurePixel Napisano 15 Luty 2014 Napisano 15 Luty 2014 Bardzo dobry warsztat. Widzę też, że kolega lubi True Blood, fajny serial :) Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi