Napisano 19 Styczeń 201411 l Cześć, czołem! Małe podsumowanie ostatnich dwóch lat. W zasadzie można by powiedzieć, iż jest to mój pierwszy poważniejszy reel. Pełne symulacje z reela można popaczeć na stronce: http://www.apaczos.com/
Napisano 19 Styczeń 201411 l Jakby to powiedział znajomy: hardkor dobror :) Mega mi sie podobaja te pochodnie. Bardzo inspirujace, dziekuje :)
Napisano 19 Styczeń 201411 l Świetnie. Najsłabszy element, który niestety każdy ogląda jest na początku. Napis, typografia, Pawel bez "ł". Przede wszystkim lepsze typo mogłeś dobrać do tego efektu + ksywkę zrobić poniżej imienia i nazwiska.
Napisano 20 Styczeń 201411 l Autor Woow! Jakie osobistości tu widzę. Wielkie dzięki Panowie, szczerze doceniam. @Adek: Wytłumacz australijczykowi o co chodzi z "ł" :) Stety czy niestety, w 90% mam do czynienia z obcokrajowcami, którzy i tak mówią Paul, bo łatwiej. Jakoś się tak przyzwyczaiłem. A tak zupełnie poważnie to fakt, typo jest moją piętą achillesową. Pracuję nad tym. Dzięki!
Napisano 20 Styczeń 201411 l No tak, tylko wiesz, Twoje imię to Paweł. Raczej takie rzeczy na oficjalnych reelach pisze się prawidłowo. Ksywkę bym pominął lub wrzucił gdzieś mniejszą jako dodatek. W tym cudzysłowie nie wygląda przy tym najlepiej. Wiesz, to początek filmu, ważna rzecz. Niektórych możesz stracić już na samym początku.
Napisano 21 Styczeń 201411 l Świetna robota! Bardzo podoba mi się ujęcie z pochodniami, kozacki ogień. Ja bym jedną prace z tego reela wywalił. Czaszka najmniej przypadła mi do gustu :P Intro i outro nieco odstają od reszty. + za muzę! Pozdro!
Napisano 21 Styczeń 201411 l Autor A się napisów uczepili :D Adam, jakbyś przez 13 sekund paczał na napisy na czarnym tle to byś dopiero w życie zwątpił(a nuty już nie miałem z czego ciąć), heh Ale wiem o co kaman. Dziękuję! P.S. No ba! Fear Factory zawsze rządzi!
Napisano 22 Styczeń 201411 l Autor Sorry za post pod postem. Zmieniłem intro i outro. Coś czuję, że teraz to po mnie pojedziecie ostro :D
Napisano 22 Styczeń 201411 l Duuużo lepiej jeśli o mnie chodzi. Mniej nudny ten początek. Chociaż tak jak pisałem, to `Apaczos` w tych "tyldach" średnio mi nadal pasuje. Ale teraz i tak wygląda początek bardziej PRO. Jest chyba szybszy.
Napisano 22 Styczeń 201411 l Autor Dzęki Adek :) Odrobinę jest szybciej lub raczej bardziej pod muzykę. Z tym nickiem to trochę jest "ciężka" sprawa w zasadzie bo ja się z innym zapisem nie spotkałem. Jak np. Dwayne 'The Rock' Johnson albo kolega Albert 'tmdag' Szostkiewicz:
Napisano 5 Luty 201411 l Apaczos - demoreel świetny ! szacuneczek pełen za warsztat ! Scena ze schodami i pochodnie - Liga mistrzów. Gratulacje ! pozdro czaps
Napisano 15 Luty 201411 l Bardzo dobry warsztat. Widzę też, że kolega lubi True Blood, fajny serial :) Pozdrawiam,