olaf Napisano 9 Październik 2015 Share Napisano 9 Październik 2015 siwtny umysł, świetne wyczucie bryły. Więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 9 Październik 2015 Share Napisano 9 Październik 2015 Polecam ci podejrzec sporo referencji dotyczacych połączeń - sam teraz to ćwiczę i to decyduje czy coś wygląda wiarygodnie a przez to fajnie. Generalnie dobry początek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bystry Napisano 13 Październik 2015 Autor Share Napisano 13 Październik 2015 @Olaf: Dzięki, postaram się częściej:P @Rymin: Sprawdzę napewno. Refki święta rzecz:) Tutaj mały up: Zblokowałem kolorki, jakby komuś się coś rzuciło w oczy to chętnie wysłucham;) Uczę się robić ładne obrazki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAGOO Napisano 14 Październik 2015 Share Napisano 14 Październik 2015 Super! Postacie ekstra! Zerkasz czasem na pokazy Alexandra McQueena? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bystry Napisano 15 Październik 2015 Autor Share Napisano 15 Październik 2015 @DAGOO: hej, dzięki:) nie znam ale postaram się nadrobić:P Wrzucam prawie skończoną wersje:): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bystry Napisano 16 Październik 2015 Autor Share Napisano 16 Październik 2015 skończone działko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bystry Napisano 4 Listopad 2015 Autor Share Napisano 4 Listopad 2015 Wrzucam moje zmagania z kompozycją i wstępem do enviro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 4 Listopad 2015 Share Napisano 4 Listopad 2015 Przemawiają do mnie( z tych szkicy wstępnych) pierwszy z lewej na górze i dolny z lewej. Reszta za mało czytelna jak dla mnie na szkic ale każdy ma tam swoją metodę. Te dwa mają fajne rozbicie już na plany i jakąś historię. Czekam aż wykończysz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bystry Napisano 8 Listopad 2015 Autor Share Napisano 8 Listopad 2015 @rymin, dzięki za komentarz wybrałem 2 szkic który zaproponowałeś i jeden , który mi przypadł do gustu. Oba są w fazie WIP, nie wiem dokąd zmierzają, ale postaram się je dociągnąć do końca:) tutaj study 1 i 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 8 Listopad 2015 Share Napisano 8 Listopad 2015 Fajne- aż się prosi żeby w tle tego kolumnami dać jakiś focal point do czego dążą te dwa ziomki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bystry Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 Dodałem kilka rzeczy w tle, i spróbowałem dać trochę kolorków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 Jakoś tak rozkład masy mi nie pasuje w tym centaurze. Góra i korpus duże i ciężkie a nogi -szczególnie "łydki" cieniutkie. Tak samo ta broń i rogi łosia strasznie duże (porównaj do tułowia np.). Nie wydaje mi się żeby ta kreatura mogła się w ogóle poruszać z czymś takim na głowie. Sam pomysł bardzo fajny- myślę, że jak byś poprawił anatomię i trochę to urealnił to concept mocno by zyskał. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszBaraniecki Napisano 29 Listopad 2015 Share Napisano 29 Listopad 2015 Świetna teczka Bystry, po obejrzeniu wcześniejszych prac widać progres :). Bardzo mi się spodobał koncept centaura, choć faktycznie mógłby mieć problem z noszeniem takiej 'korony' na głowie. Czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bystry Napisano 21 Luty 2016 Autor Share Napisano 21 Luty 2016 Hej jak zwykle po dłuższej przerwie:P Kolejna pracka w klimatach sci fi. Zacząłem od obrazka walorowego, potem dodałem kolor na warstwach. Nadal dla mnie to czarna magia ale powoli oswajam się z tą techniką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bystry Napisano 20 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2017 odświeżam wątek żeby udokumentować progres. szkoda,że starsze pracki się nie zachowały:( wie ktoś czy można je jakoś przywrócic? znacie jakiś szybki sposób na wrzucenie tutaj większej ilości obrazków w lepszej jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 20 Sierpień 2017 Share Napisano 20 Sierpień 2017 Na propsie, wrzucaj więcej i częściej! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 22 Wrzesień 2017 Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Riksza i apartament super w wykończeniu, za to człowiek-budynek bardzo pomysłowy od strony projektowej :) Jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamara01 Napisano 5 Październik 2017 Share Napisano 5 Październik 2017 świetne pomysły i wykonanie całkiem dobree. Twórz więcej i częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi