olaf Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 siwtny umysł, świetne wyczucie bryły. Więcej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymin Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Polecam ci podejrzec sporo referencji dotyczacych połączeń - sam teraz to ćwiczę i to decyduje czy coś wygląda wiarygodnie a przez to fajnie. Generalnie dobry początek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bystry Posted October 13, 2015 Author Share Posted October 13, 2015 @Olaf: Dzięki, postaram się częściej:P @Rymin: Sprawdzę napewno. Refki święta rzecz:) Tutaj mały up: Zblokowałem kolorki, jakby komuś się coś rzuciło w oczy to chętnie wysłucham;) Uczę się robić ładne obrazki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOO Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Super! Postacie ekstra! Zerkasz czasem na pokazy Alexandra McQueena? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bystry Posted October 15, 2015 Author Share Posted October 15, 2015 @DAGOO: hej, dzięki:) nie znam ale postaram się nadrobić:P Wrzucam prawie skończoną wersje:): Link to comment Share on other sites More sharing options...
bystry Posted October 16, 2015 Author Share Posted October 16, 2015 skończone działko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bystry Posted November 4, 2015 Author Share Posted November 4, 2015 Wrzucam moje zmagania z kompozycją i wstępem do enviro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymin Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Przemawiają do mnie( z tych szkicy wstępnych) pierwszy z lewej na górze i dolny z lewej. Reszta za mało czytelna jak dla mnie na szkic ale każdy ma tam swoją metodę. Te dwa mają fajne rozbicie już na plany i jakąś historię. Czekam aż wykończysz. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bystry Posted November 8, 2015 Author Share Posted November 8, 2015 @rymin, dzięki za komentarz wybrałem 2 szkic który zaproponowałeś i jeden , który mi przypadł do gustu. Oba są w fazie WIP, nie wiem dokąd zmierzają, ale postaram się je dociągnąć do końca:) tutaj study 1 i 2h Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymin Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Fajne- aż się prosi żeby w tle tego kolumnami dać jakiś focal point do czego dążą te dwa ziomki. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bystry Posted November 15, 2015 Author Share Posted November 15, 2015 Dodałem kilka rzeczy w tle, i spróbowałem dać trochę kolorków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymin Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Jakoś tak rozkład masy mi nie pasuje w tym centaurze. Góra i korpus duże i ciężkie a nogi -szczególnie "łydki" cieniutkie. Tak samo ta broń i rogi łosia strasznie duże (porównaj do tułowia np.). Nie wydaje mi się żeby ta kreatura mogła się w ogóle poruszać z czymś takim na głowie. Sam pomysł bardzo fajny- myślę, że jak byś poprawił anatomię i trochę to urealnił to concept mocno by zyskał. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszBaraniecki Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Świetna teczka Bystry, po obejrzeniu wcześniejszych prac widać progres :). Bardzo mi się spodobał koncept centaura, choć faktycznie mógłby mieć problem z noszeniem takiej 'korony' na głowie. Czekam na więcej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bystry Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Hej jak zwykle po dłuższej przerwie:P Kolejna pracka w klimatach sci fi. Zacząłem od obrazka walorowego, potem dodałem kolor na warstwach. Nadal dla mnie to czarna magia ale powoli oswajam się z tą techniką: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bystry Posted August 20, 2017 Author Share Posted August 20, 2017 odświeżam wątek żeby udokumentować progres. szkoda,że starsze pracki się nie zachowały:( wie ktoś czy można je jakoś przywrócic? znacie jakiś szybki sposób na wrzucenie tutaj większej ilości obrazków w lepszej jakości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymin Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Na propsie, wrzucaj więcej i częściej! Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SBT77 Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Riksza i apartament super w wykończeniu, za to człowiek-budynek bardzo pomysłowy od strony projektowej :) Jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamara01 Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 świetne pomysły i wykonanie całkiem dobree. Twórz więcej i częściej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts