Napisano 20 Styczeń 201411 l Witam, postanowiłem zamieścić swoje dotychczasowe prace, poziom słaby ale cały czas się uczę. Ostatnio nie miałem czasu na 3desa ale teraz jestem z powrotem. Pozdrawiam.
Napisano 20 Styczeń 201411 l Nie chcę być złośliwy, ale jeżeli oczekujesz jakiejś pomocy tudzież pochwały popracuj trochę dłużej nad modelami niż 15 minut, bo wszystko co wrzuciłeś wygląda jak ulepione z gliny przez 10 latka.
Napisano 20 Styczeń 201411 l Postaraj się zamieścić trochę więcej informacji, w czym pracujesz, w czym renderujesz. Powiedz też co chciałeś osiągnąć przy konkretnej pracy to ludzie spróbują ci powiedzieć co poszło Ci w tym dobrze a co gorzej. Jeśli robisz samochody to pokazuj siatki, ja na samochodach się nie znam, ale wiem, że forumowi wymiatacze zawsze proszą o siatki żeby poszukać błędów ;) Od siebie mogę jeszcze dodać, że masz raczej kiepskie studio do renderowania. Wpisz sobie w google swój renderer + studio tutorial. Pozdrawiam i walcz dalej ;)
Napisano 20 Styczeń 201411 l Ja bym Ci proponował żebyś te dotychczasowe prace potraktował jako rozgrzewkę i od teraz wziął się za coś na poważnie, inaczej szkoda Twojego czasu i naszego.
Napisano 21 Styczeń 201411 l Autor Tak, wszyscy macie rację, dostosuję się do uwag. Dzięki i pozdrawiam.
Napisano 21 Styczeń 201411 l Autor Używałem 3D's Maxa i V-ray 2.4. Pruba podciągnięcia ustawień rendera.
Napisano 21 Styczeń 201411 l Fajny dof, po ustawieniach światła wiem którego tutka oglądałeś xD W mojej opinii różnica pomiędzy światłem ciepłym a zimnym jest zbyt duża, ale to chyba kwestia gustu/monitora ;) Pozdrawiam.
Napisano 21 Styczeń 201411 l Autor No dość specyficzny tutek ;] a ze światłem to mnie poniosło ale chciałem zobaczyć jak wyjdzie. ;] to samo a inne :