bobsonrobson Napisano 20 Styczeń 2014 Napisano 20 Styczeń 2014 Witam, postanowiłem zamieścić swoje dotychczasowe prace, poziom słaby ale cały czas się uczę. Ostatnio nie miałem czasu na 3desa ale teraz jestem z powrotem. Pozdrawiam.
bobsonrobson Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Napisano 20 Styczeń 2014 kolejna porcja, szkoda że nie mogę zamieścić wszystkiego naraz ;]
latos Napisano 20 Styczeń 2014 Napisano 20 Styczeń 2014 Nie chcę być złośliwy, ale jeżeli oczekujesz jakiejś pomocy tudzież pochwały popracuj trochę dłużej nad modelami niż 15 minut, bo wszystko co wrzuciłeś wygląda jak ulepione z gliny przez 10 latka.
Zernat Napisano 20 Styczeń 2014 Napisano 20 Styczeń 2014 Postaraj się zamieścić trochę więcej informacji, w czym pracujesz, w czym renderujesz. Powiedz też co chciałeś osiągnąć przy konkretnej pracy to ludzie spróbują ci powiedzieć co poszło Ci w tym dobrze a co gorzej. Jeśli robisz samochody to pokazuj siatki, ja na samochodach się nie znam, ale wiem, że forumowi wymiatacze zawsze proszą o siatki żeby poszukać błędów ;) Od siebie mogę jeszcze dodać, że masz raczej kiepskie studio do renderowania. Wpisz sobie w google swój renderer + studio tutorial. Pozdrawiam i walcz dalej ;)
Pawlito Napisano 20 Styczeń 2014 Napisano 20 Styczeń 2014 Ja bym Ci proponował żebyś te dotychczasowe prace potraktował jako rozgrzewkę i od teraz wziął się za coś na poważnie, inaczej szkoda Twojego czasu i naszego.
bobsonrobson Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Napisano 21 Styczeń 2014 Tak, wszyscy macie rację, dostosuję się do uwag. Dzięki i pozdrawiam.
bobsonrobson Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Napisano 21 Styczeń 2014 Używałem 3D's Maxa i V-ray 2.4. Pruba podciągnięcia ustawień rendera.
Zernat Napisano 21 Styczeń 2014 Napisano 21 Styczeń 2014 Fajny dof, po ustawieniach światła wiem którego tutka oglądałeś xD W mojej opinii różnica pomiędzy światłem ciepłym a zimnym jest zbyt duża, ale to chyba kwestia gustu/monitora ;) Pozdrawiam.
bobsonrobson Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Napisano 21 Styczeń 2014 No dość specyficzny tutek ;] a ze światłem to mnie poniosło ale chciałem zobaczyć jak wyjdzie. ;] to samo a inne :
Rekomendowane odpowiedzi