Szwadron Napisano 1 Luty 2014 Napisano 1 Luty 2014 Witam. Projekt: Sopwith F-1 Camel. Soft: C4D + Vray + PS Pozdrawiam.
slayer2004 Napisano 1 Luty 2014 Napisano 1 Luty 2014 Ostatni render wg. mnie najładniejszy. Poprawiłbym jedynie tekstury kadłuba. Dodał trochę zabrudzeń i specular, bo teraz poszycie wygląda troszkę jak wyjęte z kartonowego modelu :).
kliment woroszyłow Napisano 1 Luty 2014 Napisano 1 Luty 2014 Też uważam że ostatnie najlepsze. Mam wrażenie że piloci troche za wysoko siedzą :)
Szwadron Napisano 3 Luty 2014 Autor Napisano 3 Luty 2014 (edytowane) Ostatni render wg. mnie najładniejszy. Poprawiłbym jedynie tekstury kadłuba. Dodał trochę zabrudzeń i specular, bo teraz poszycie wygląda troszkę jak wyjęte z kartonowego modelu :). Przemyśle kwestię zabrudzeń dzięki za uwagę ;) Też uważam że ostatnie najlepsze. Mam wrażenie że piloci troche za wysoko siedzą :) Dzięki Kilment za komentarz a piloci wysoko siedzą bo to duże chłopy są ;). Edytowane 3 Luty 2014 przez Szwadron
Biolo_idiota Napisano 4 Luty 2014 Napisano 4 Luty 2014 No nie najlepiej, sam zajmowałem się tym samolotem. Wydaje mi się, że zdecydowanie za mało pracy włożyłeś w tekstury.
Rekomendowane odpowiedzi