Szwadron Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Witam. Projekt: Sopwith F-1 Camel. Soft: C4D + Vray + PS Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer2004 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Ostatni render wg. mnie najładniejszy. Poprawiłbym jedynie tekstury kadłuba. Dodał trochę zabrudzeń i specular, bo teraz poszycie wygląda troszkę jak wyjęte z kartonowego modelu :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliment woroszyłow Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Też uważam że ostatnie najlepsze. Mam wrażenie że piloci troche za wysoko siedzą :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwadron Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 (edited) Ostatni render wg. mnie najładniejszy. Poprawiłbym jedynie tekstury kadłuba. Dodał trochę zabrudzeń i specular, bo teraz poszycie wygląda troszkę jak wyjęte z kartonowego modelu :). Przemyśle kwestię zabrudzeń dzięki za uwagę ;) Też uważam że ostatnie najlepsze. Mam wrażenie że piloci troche za wysoko siedzą :) Dzięki Kilment za komentarz a piloci wysoko siedzą bo to duże chłopy są ;). Edited February 3, 2014 by Szwadron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biolo_idiota Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 No nie najlepiej, sam zajmowałem się tym samolotem. Wydaje mi się, że zdecydowanie za mało pracy włożyłeś w tekstury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts