Creator Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Witam wszystkich :) Ja sem tu nowy, w prawdzie odwiedzam to forum od dawna, ale dopiero teraz odważyłem się dołączyć do grona urzytkowników Forum :P W tej chwili montuje Żyrafke. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Narazie podstawowy model, nie jest jakiś wybitny, ale to dopiero początek. Trzeba zrobić jeszcze oczy, zęby, włosy, ogon, no i na koniec texturka. Ale to w swoim czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 swojego czasu rowniez pracowalem na tym sprzecie i na identycznej werce maxa i na 100 procent mozesz wycisnac z niego o wiele wiecej niestety nie ma polymodelingu, ale postaraj sie bardziej modelowac niz extrudowac. jak na twoj komputer i na chec nauczenia sie dobrego modelowania polecam wings3d http://www.wings3d.com - bedzie dzialac szybciutko ale to tylko polymodeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Głowa jest narazie taka probna, dlatego extrude'owałem na niej oczodoły i inne duperele:) Dzięki za wskazówki.Przysiąde do tej głowy i do reszty to zobaczysz czy dobrze wykonałem ją. Myśle że będzie cacy jak się postaram :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc_in Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 ehhehehe lubie takie karykaturalne klimaty...czekamy na wiecej..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Żyrafka ma już oczy i uzębienie. Włosy narazie w fazie prób, dlatego wyglądają jak wyglądają :P A no i jeszcze ogonek powstał :) Musze poprawić pare znacznych błędów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Ok teraz tylko texturke dam no i sawanne w tle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 powiedz ze bedziesz kiedys mial lepszego kompa .... ;) a praca jak na twoje warÓnki b.dobra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 emm :> ile sie renderowało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Renderowanie to jeszcze pół biedy :) około 15 sekund moze nawet mniej :) Jak zrobie jej texturke i sawanne to moze się ten czas znacznie wydłużyć :P Ale nie nażekam... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 nawet ta zyrafka fajna taka smieszna:D:D ps. wspolczuje kompa:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc_in Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 mam nadzieje ze ta zyrafka bedzie sie usmiechac w przyszlosci :) bo kayrkaturalny wyglad i taka przestraszona mina....to nie pasuje......ale i tak mi siem podobuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Uśmiecha zrobie :) Jeszcze musze dopracować ten model i jak się uda to wstawie kości i uchwyty na twarzy żeby lepiej się "modelowało" emocje :) Tylko na to troszeczke trzeba poczekać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc_in Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 noi moglbys ja wtedy zanimowac :) (...) na czyims kompie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Ja ta żyrafke miałem robić pod animacje ("bajke"), żyrafka miala ganiać za motylkiem :P Ale czy będzie animacja to się zobaczy :P Komunikat:Szukam sponsora :D Potrzebuje nowego kompa :P W zamian (jeżeli bedzie to jakaś firma) zareklamuje produkt w mojej bajce animowanej :D Sponsorów prosze o zgłaszanie się na tym wątku lub o kontakt [email protected] :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Żyrafka jest super! :) haha! Naprawdę trafiona. Taka głupawa i nieporadna! Piękna! Tylko brakuje jej tych łatek brązowych... dasz radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Chyba dam radę :P Właśnie zaczynam pracować nad texturką zobaczymy co z tego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 sympatyczna żyrawka :). Bardzo ładniutka i milutka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Ok... już mam texturke troche musiałem z nią walczyć, ale się udało :) Sorry ze tak puźno ją pokazuje ale miałem dzisiaj zalatany dzień. Powiedzcie co by w niej zmienić, co poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Hehehe ... Bardzo fajna i pocieszna zyrafka :D. Co do teksturki, to nad przednimi odnozami troche za gesto sa cetki (albo zle widze po paru glebszych ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 dostajesz od fundacji forum z jajem nagrodę publiczności. (pamiętacie może żółwia ;]) Yamakasi podpisz się. ps. reakcja mojej rodziny - jakie słodkie, jakie fajne... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Ok... to by było na tyle :] Mój komputer odmawia współpracy... za dużo jak dla niego. Moze kiedyś wznowie nad nią prace (jak bede miał nowego kompa, ale kiedy to bedzie... hehe) na razie na tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Uh. Szkoda. Fajnie by bylo, jakbys gdzies ta zyrafke umiescil w jakiejs scence :D. Ale ogolnie sama zyrafka jest bardzo fajna. Good job ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 14 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Spróbuje dokończyć zyrafke w szkole. Zobaczymy co się da z tym zrobić. Bo przydało by się zrobić jej np. sawanne :P Ale najpierw musze kości zrobić do niej. To zależy od tego czy będe mial dostęp do szybszego kompa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi