egon14 Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Witam waj wszystkich normalnie niedaje mi spokoju maluch, jestem jego wielkim fanem i tak jak go zaczołem i niekończyłem to niemogłem dalej pracowac, ale corwetta bende kończona bo teraz zostanie mi do zrobienia przy niej szyby, koła, podwozie, wnętrze. Ale od niego narazie odstepuje bo niemam natchnienia do niego ale mam natchnienie na malucha. Oto fotki P.S. sory ze znów tak pier***** z tymi autkami ale musze wkońcy skończyc tego malucha, i mam taka małom nadzieje ze mnie zrozumiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 co to za krzywa kreska w siatce na tylnim boku narrazie bardzo malutko zrobione nie ma co oceniac poczekamy na wiecej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 na kantach to siatka jest baaaardzo dziwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2004 i ciąg dalszy malucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 krzywe w rogu tylnego okna, okna kanciaste, a ten wlot to co to ma byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Witaj ! Moglbys troche wyrownac ta siatke bo nie za ładna jest :/ Szczegolnie okolice okien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 siatka brzydka w pizdu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 małą sie pisze a nie małom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 cóż za konsekwencja, lol, kiedyś ten maluch zejdzie z linii produkcyjnej mam nadzieję ;] jest coraz lepiek, razi w oczy ten "wlot powietrza". W siatce za dużo trójkątów i po smoothie buble wyłaża, uwierz mi, że prawie wszystko da się zrobić czworokątami. Potnij teraz maskę, zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 przednia maska i laczenia malucha niestety tak nie wygladaja:( musisz koneicznie to poprawic:) ale ogolnie to ladnie sie zaczyna zobaczymy co z tego bedzie:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 hehe widze drugi fan fiacika:) ja tez robie maluszka:) troche dziko to wyglada. Ja zaczal bym od poczatku. Ta siatka wyglada nieciekawie. nie wiem co by tu jeszcze napisac:) przyjrzyj sie dokaldnie maluszkowi i zrob dobre "wgniecenia" boczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 na razie tragedia ... o siatce nie wspomne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 elo troszke mnie niebyło ale juz jestem i ciąg dalszy:). P.S. ZLEKSZA PRZÓD POSZEDŁ DO KASACJI ALE DZIS SPRUBUJE GO ZROBIC I JESZCE DZS BENDĄ ORYGINALNE WLOTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 czlowieku, kup sobie slownik, a jak CI sie nie chce sprawdzac to wklejaj swoje posty do worda to Ci przynajmniej sprawdzi bledy bo az kluje w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 bubblless, i see bubbless... pokaż siatkę, to się zobaczy co tam źle jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Nikifor polskiej literatury się rodzi :D Nie mam pojęcia o siatkach i siatkówkach (plażowych), także mogę się przyczepić jedynie do dziwnych proporcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 to samo co pisalem pare postow wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2004 elo wkurzyłem się i zaczołem tego malucha od nowa, poniewarz siatka była zbytnio za duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Czy to jest forum o ortografii? Praca w rozwoju, ale w sumie to chyba przednia szyba za wypukła, i elementy plastikowe. Czy to jest ta wersja z Early 80'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 bylo juz kilka kaszlakow na forum, poszukaj ich i obejrzyj ich siatke i popraw ortografie bo nikt nie bedzie na twoje posty odpowiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Skilo- poszukam tych malców bo jestem ciekaw, a z ortografią to powiem szczerze ze mam problemy ale postaram się pisac lepiej. Kulfer- wiesz jak byś chciał wiedzieć jest to wersja z roku 1998 z seri limitowanej FIAT 126 TOWN. Specjalnie dla ciebie fotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 kiepski rendering... odcina się od podłoża ;) no rób rób, teraz dopiero widać że ten walec zamiast wlotu powietrza niezbyt służy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Dzięki Egon14 za fotkę, nie jestem znawcą maluchów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 po co na chama starasz sie zrobić samochód z 1 kawałka jak można sobie ułatwić prace robiąc go z części jak zabraknie ci lini na drzwiach to ją poprostu dodajesz a w "całym" modelu musisz przebudowywać całą sietkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 Witam was, odkurzyłem bardzo stary projekt, i jak narazie efekt jest taki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 wsumie mało zrobiłeś popracuj nad tym:) Czekam na dalsze rendery, a siatke z tyłu poprawiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 widze klopoty z tylu.... z przodu zreszta tez, ogolnie popraw siatke bo beda problemy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 elo, staram sie jakoś naprawiac tą siatke, narazie mam tyle P.S JEST SPRAWA, BO CHCE WYRENDEROWAC ZASTAWE W V-REY A CHOLIRA NIEWIEM JAK SIE TEN PROGRAMIK OBSŁUGUJE I MAM WIELKĄ PROŹBE, CZY KTOŚ BY MI MUGŁ POMUC ???? Z GÓRY WIELKIE THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 coz nikt raczej cie tu uczyc vraya nie bedzie, na to nie licz, za to mozesz odwiedzic strony w stylu vray.info, evermotion.org, 3dtotal.com, a nawet wpisac w googlach "vray tutorial". przejrzyj tez helpa i odwiedz light conquest w wipie. a i moze jednak skorzystaj z tej dobrej rady - wklejaj posty pierw do worda, to 30s pracy a czyta sie duzo przyjemniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 NIe podoba mi się przód (przedni pas łączenia itp.) maska troszkę pofalowana (przy tym zagięciu z przodu (bok) Nadkola troszkę też krzywe. POZdro i POwodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 Mi się wiele rzeczy ma świecie nie podoba i jakoś z tym żyje, popracuj troche i bedzie fajnie...kolejny maluch. Bubu - jak tam z twoimi WIP'ami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 No co jest z tym kaszlem. Skończ go :) Ja teraz wykonuje tutorial Fiata 500 i można sie naprawde dużo nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ales wyskoczył panie archeologu ;]:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi