Napisano 9 Wrzesień 200420 l to troche starsze "dokonania" no ale skoro porzadkujac "śmieci" znalazlem... wrzucam ;) i jedna w pionie ;) pozdrowienia miki (boba)
Napisano 10 Wrzesień 200420 l hehe to co tak po proznicy sie wypowiadasz ? ... a rekawice dla profilaktyki zawsze w cenie miec pod reka... wiec uwazaj pacyfista ;D poz
Napisano 10 Wrzesień 200420 l filatelistyczna żenua >>> wracajmy do tematu SŁABE TE PRACE i wszystko jest po staremu :)
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Co to, ARIAL ATTACK!?!? Okropienstwo. Nie miales innych krojow? Za to 'jedna w pionie' powinni Ci wyrwac paznokcie obcegami. ;P ;) Pomysly raczej slabiutkie, amatorskie rzeklbym.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l W niektórych wogóle nie widać adresu a to bardzo nie dobrze :) poza tym całkiem ciekawe pomysły, może momentami zbyt "napaćkane" ale dla mnie ok, tylko ta pionowa nie bardzo mi pasuje.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l lol, no fakt :D Toz to sans serif w swojej najpaskudniejszej postaci;) hyh przyjzyj sie dokladnie.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l szeryfie to był zart. choc osobiscie to nie mam zielonego pojecia co to jes :/ myslałem ze century gotihc ale to nie to. ale jak juz pan wyzej mówił "bez roznicy"
Napisano 10 Wrzesień 200420 l AFAIK terminem 'sans serif' okresla sie font bez szeryfow. Am I wrong? :P :)
Napisano 10 Wrzesień 200420 l AVALON Panowie - ulubiona (jadyna?) czcionka skomputeryzowanych - młodych architektów - za cholere nie doszedłem do tego dlaczego? Może więc zapytam dlaczego właśnie ta? :) Pozdrawia nie-architekt :P
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Avalon ? chyba nie. W każdym razie moimi ulubionymi są Swissy. :) Najlepsza jest ta trzecia, natomiast " lenistwo " jest koszmarnie brutalne, jeszcze na czarnym tle. Mierzi mnie jak widzę to słowo, choć czasami jest tak bliskie ;). Pozdrawiam. Architekt.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l A mnie ostatnio przypadł do gustu Technical - nawet w stylach ACAD'a jadę na nim - tylko nieśmiertelne %%C trzeba z Ariala brać ;) Pozdro
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Autor no wiec zdradze Wam sekret .... hehe to AVALON !!! brawo MareG pa a i moze tam w ktorejs byl Gil Sans MT ps czyli to tzw "edit" jak to pisza niektorzy albo "edycja": widze ze im prostsza bardziej infantylna prace wrzucam tym wiecej radosci wam sprawieam ;)
Napisano 12 Wrzesień 200420 l mareg hehe ja tez trzaskalem avalonem no taka zmora arch pewnie ... a dlaczego? to tajemnica zawodowa hehe boba ty lepiej zamiast nam tu sprawiac radosc przygotuj sie na ten nasz artistik balet na jutro ;D
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Autor dobra dobra.... a co do sprawiania radosci to juz niebawem boki bedzie mozna zrywac na anatomiii jka wrzuce cosik od siebie buhahaaa