Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Napisy sa zrobione originalna czcionka XBox. Zgadzam sie jednak co do wielkosci Xbox, cos pomysle o tym.

SansSerif, skad wytrzasnales takiego nicka? ;)

Napisano

nicka polecil mi moj spec od piaru.

nie uzywaj podrabianego fonta do napisu tribute bo to blad logiczny.

xbox to logotyp a nie napis zrobiony jakims fontem. uzycie ponowne tej samej czcionki spowoduje deprecjacje i dewaluacje wartosci logotypu ;)

takie manewry sa podawane zawsze w kazdym dobrym manualu standadu brandu jako karygodny blad.

Napisano
  • Autor

Mellodique: Pierwsza sprawa, jesli wprowadzasz zmiany do mojego obrazka, to usun prosze moj podpis z adresem strony. Taka wersje ja nigdy bym nie zrobil i nie chce zeby ktos myslal ze to ja zrobilem. Te fora czytaja tez ludzie nie znajacy angielskiego.

Sound sobie sam podloze, dzieki.

SansSerif - dzieki za rady, uwzglednie je. Sluszna uwaga z tym logotypem i 'tribute'.

Napisano

No prawie prawie Piniu... ale pożałowałeś dwóch rzeczy.... a szkoda...

zabrakło gwiazdek na początkach linii i zdaje się że w oryginale te linie zostają, a nie giną jak u Ciebie.. jednak efekt wyszedł fajnie... może to nawet na plus że się różnicujesz od oryginalnego logo...

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

KrisR - nie chcialem robic kopii, bron boze. Chcialem po prostu nadac temu leciutko inny charakter, i -sprobowac- zaanimowac otwieranie tego X. Tamto logo zostalo chyba zrobione w illustratorze/photoshopie i po prostu zwarpowane.

Napisano

Też tak mi to wygląda... Twoja animka jest 3d i to fajny charakter nabrało... co tu dużo się nad tym rozwodzić... fajno :)

Napisano

Widzialem oryginal, jednak ta wersja mi sie bardziej podoba... taki hi-tech look bardziej. Co do typografi to hm... no niestety jestem noga w tym przypadku :)

Napisano

Serif: zapomniales zwrocic uwage, ze jakiekolwiek przerabianie logotypu - tak jak to zrobil Mellodeque (brzydko zreszta) - powinno byc karane przypalaniem oka cygarem ;)

Napisano
  • Autor

Dodalem pare linkow ktore jakims cudem tutaj nie trafily, oraz update nastapil.

Drug: Ty...Ty...Ty...zly czlowieku!

Napisano
Serif: zapomniales zwrocic uwage, ze jakiekolwiek przerabianie logotypu - tak jak to zrobil Mellodeque (brzydko zreszta) - powinno byc karane przypalaniem oka cygarem ;)

nie jestem w temacie xboxa wiec dopiero terz polapalem sie ze to dzielo m$ a ci maja zerowe pojecie o projektowniu graficznym i nawet eric z mety musi robic im szit. m$ sam wyprawia wszelkie nie dozwolone operacje na logotypie xbox wiec problem pionista jest czysto utopijny ;)

Napisano

tribute o milimetr w lewo :):P , sproboj tez obnizyc czcionke o połowę, i spacing rozstrzelić na całą długość XBOX, moze nawet nie bedzie musiało byc białe. lekki glow, w tych samych kolorach co xbox, a nuz bedzie lepiej:)

serif... jezu popadam w kompleksy przez te twoje wywody :P:)

Drug.. jesteś złym człowiekiem..... ?

Napisano

Mi tam rybka jakie to jest logo i czy powinno byc bardziuej w lewo czy w prawo. Ważne są gierki ich loga.