Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

moj nedzny umysl nie potrafi objac niezglebionej duchowosci oraz wielkopomnej koncepcji tego niesmiertelnego dziela. szkoda, ze raczysz nas ciagle tym samym monochromatycznym stylem.

Napisano

doda m tylko ze sa dwa rodzaje sztuki. obieranie ziemniakow w zachecie i np.Malewicz; pani Doda i np. Robotobibok. nie chodz na skroty cokolwiek to znaczy

Napisano

Choć Puste, Durne, Słabe i Nijakie (specjalnie z wielkich liter) i ludzie oczekują czegoś z pomysłem przekazem i treścią, to od strony plastycznej nawet... ładne. :)

pozdrawiam

Napisano

Hmm.... jeśli chciałbym to potraktować jkako sztukę to możnaby to jedynie w toalecie powiesić - praca nie przywodzi mi kompletnie nic na myśl... jest bez wyrazu... płaska... ale ma to coś, co sprawia, że mógłbym ją powiesić :) Lepsza niż poprzednia, jednak idziesz na skróty.. bardzo na skróty....

Napisano

mati: zamierzam się nauczyć prawdziwego modelowania i xsi|softimage. Wtedy będe trzepał animki w takich klimatach... Myślałem kiedyś nad spacerującym pająkiem, spotykającym takie właśnie dziwactwa jak tutaj oraz o twarzy w psychodelicznej teksturze ;) to drugie chyba już wkrótce...

Napisano

teraz musze was przerazić. mam wizję i wymodeluję... twarz. :) ale bez obaw, nie będzie ona znowu taka typowa, hłe hłe.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności